Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea, după DEMISIA Guvernului Ponta: „Pe holurile Parlamentului este agitaţie mare. Unii se văd deja miniştri, alţii secretari de stat”
Elena Udrea, după DEMISIA Guvernului Ponta: „Pe holurile Parlamentului este agitaţie mare. Unii se văd deja miniştri, alţii secretari de stat”

Elena Udrea, după DEMISIA Guvernului Ponta: „Pe holurile Parlamentului este agitaţie mare. Unii se văd deja miniştri, alţii secretari de stat”

Elena Udrea a reacţionat după ce Victor Ponta a anunţat că îşi va da demisia. Udrea spune că pe holurile Parlamentului e agitaţie mare. Unii se văd deja miniştri, alţii secretari de stat”, a scris Elena Udrea pe pagina personală de Facebook.

Elena Udrea a comentat decizia lui Victor Ponta de a renunţat la funcţia de prim ministru. “Guvernul Ponta a demisionat. Pe holurile Parlamentului este agitaţie mare. Unii se văd deja miniştri, alţii secretari de stat. Aşa cum ziceam mai devreme, protestul pentru schimbare de ieri ar trebui să continue până când va fi un lucru sigur că nu se schimba doar o grupare politică cu o alta ci chiar un mod de a guverna cu altul. Să vedem”, a scris Elena Udrea pe pagina personală de Facebook.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.