Elena Udrea: După ce a criticat brandul naţional, acum Ponta se afişează cu frunza

Elena Udrea: După ce a criticat brandul naţional, acum Ponta se afişează cu frunza

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea l-a luat peste picior pe Victor Ponta, care a criticat brandul naţional al României când era în Opoziţie, dar care acum s-a afişat cu o cămaşă care avea pe piept logo-ul brandului de ţară, informează mediafax.ro.

"O dovadă în plus că nu poţi să ai încredere în Victor Ponta: după ce a criticat brandul naţional când s-a lansat, acum nu se sfieşte să se afişeze cu frunza pe piept", a scris Udrea pe Facebook.

Premierul Victor Ponta a asistat, sâmbătă, la finala Raliului Sibiului, la care şi el a concurat, în ultimii şase ani, din poziţia de copilot, el salutându-i şi felicitându-i pe cei care au rămas în competiţie. Premierul i-a premiat pe câştigătorii Raliul Sibiului, echipajul norvegian compus din Andreas Mikkelsen şi Ola Floene.

La Raliul Sibiului, Victor Ponta a purtat o cămaşă albă care avea în partea stângă logo-ul brandului de ţară - frunza, lansat de fostul ministru al Turismului Elena Udrea, cu ocazia zilei naţionale a României, la Expoziţia Mondială 2010, organizată la Shanghai. CITIŢI ŞI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Victor Ponta, cu frunza Elenei Udrea la vedere şi fluierat la Raliul Sibiului