Evenimentul Zilei > Actualitate > Elena Udrea: „Dan Voiculescu este cel care dă tunuri statului pe banii noştri”
Elena Udrea: „Dan Voiculescu este cel care dă tunuri statului pe banii noştri”

Elena Udrea: „Dan Voiculescu este cel care dă tunuri statului pe banii noştri”

Elena Udrea a explicat, pe blogul personal, de ce este, de ani de zile, ţinta atacurilor postului Antena 3.

„Sigura excepţie a fost perioada în care războiul s-a dus din nou împotriva lui Traian Băsescu, pe perioada suspendării acestuia. Însă imediat ce am avut o minimă intervenţie publică, am intrat din nou în colimatorul tonomatelor bine motivate şi remunerate de Felix”, scrie Elena Udrea.
Văzând că a devenit din nou subiect de presa, seară de seară, Udrea a decis să tranşeze lucrurile şi le transmite celor pe care îi consideră vinovaţi de denigrarea ei mesajul că nu o sperie aceste atacuri şi că nu va renunţa de a se manifesta ca om politic.
„Dacă nu au reuşit în atâţia ani, evident nu vor reuşi să mă sperie acum şi să mă determine fie să nu mai am curajul de a spune adevărul despre Voiculescu şi USL, fie să dau fuguţa la Antene să îmi cumpăr liniştea, aşa cum ştim cu toţii că fac alţi politicieni. Nu sunt un om şantajabil, nu am făcut niciodată ceva ilegal şi, cu toate că am comis şi unele greşeli, pe tot parcursul carierei mele politice şi administrative m-am comportat cu bună credinţă”.
În acelaşi text, intitulat „Ghid de identificare a adversarilor lui Dan Voiculescu şi ai USL”, Udrea cere „omenilor lui Voiculescu” să o de ape mâna procurorilor dacă a încălcat legea. „Dacă oamenii lui Voiculescu au vreo dovadă că aş fi încălcat vreodată legea, să le trimită instituţiilor competente în a le cerceta. Dacă nu, atunci „jurnaliştii” Antenelor demonstrează că sunt doar instrumentele lui Voiculescu”. 
Liderul PDL aminteşte de acţiunile şi „afacerile dubioase” ale lui Dan Voiculescu  „cele mai multe cu statul român, atât în energie, unde este un „băiat deştept”, în agricultură, unde şi-a pus în funcţia de ministru copilul de casă, un om care îi este dator (şi la propriu, şi la figurat), sau cu terenurile Aeroportului Băneasa, unde director a devenit un alt apropiat al său”.
” Dan Voiculescu este cel care dă tunuri statului român şi, pe banii noştri, atacă statul în încercarea de a-l slăbi şi subordona. Iar toţi cei care spun adevărul despre el devin ţinte permanente ale trustului de presă, cu scopul de a le închide gura”, concluzionează Elena Udrea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: