Evenimentul Zilei > Justitie > Elena Udrea, comentarii pe un subiect incendiar. „Acuzațiile sunt mincinoase”
Elena Udrea, comentarii pe un subiect incendiar. „Acuzațiile sunt mincinoase”

Elena Udrea, comentarii pe un subiect incendiar. „Acuzațiile sunt mincinoase”

Schimbările survenite într-un dosar mai vechi instrumentat de DNA au stârnit ample discuții.

-lucru care în sine, nu este nimic penal. Partidele politice și campaniile electorale se finanțau până curând din sponsorizări, cotizații, donații etc. Acum se finanțează de la bugetul de stat!!! Și chiar dacă Topoliceanu ar fi scăpat câteva sute de mii și în buzunarul ei propriu, tot nu aș putea fi acuzată eu de ceva penal. Poate doar de nepermisa naivitate și încredere într-o astfel de persoană.

-ca să fie penal, procurorii au nevoie ca Budeanu să spună că banii de fapt au fost dați pentru mine și că eu am promis că în schimbul lor îl ajut cu ceva pe Buzăianu (ajutor care nu a existat, conform chiar declarațiilor acestuia)

-asta ar însemna că eu aș fi ales să fac ceva penal, mi-aș fi riscat libertatea, ca să îi las o geantă cu aproape 4 milioane de euro lui Topoliceanu, să o cheltuie cum vrea, pentru partid, pe candidaturile lui Paleologu, Prigoană și Tănăsescu &PDL București și eventual pentru a-și plăti vacanțele de 5 stele pe care și le-a permis din momentul în care a devenit “prietena mea cea mai bună”. Cât de prost ar trebui să fie cineva ca să facă așa ceva??? Măcar luam banii acasă, mă gândesc…vorbim totuși de aproape 4 milioane de euro!!!!!

nu îl condamn pe Radu Budeanu pentru că a ales sa spună ce vor procurorii în schimbul unei libertăți aproape sigure, pentru că știu că are copii mici și probabil de aici se trage slăbiciunea lui. Deși, mai ales fiind bărbat, poate era mai onorabil să-și obțină libertatea luptându-se în instanță cu procurorii și spunând adevărul.

Totuși, oare ce le vor spune Budeanu sau Topoliceanu copiilor lor când vor crește mari, despre onoare, demnitate, cinste, prietenie?

Cum le vor explica ce au făcut ei în anii aceștia? Grea povară vor duce pe umeri…”, a scris Elena Udrea.

PAGINA ANTERIOARA

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: