Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea a ajuns la numărul NOUĂ: ” Pierdut buletin de Preşedinte şi Premier, îl declar nul. Semnează Cătălin Perdoiu”
Elena Udrea a ajuns la numărul NOUĂ: ” Pierdut buletin de Preşedinte şi Premier, îl declar nul. Semnează Cătălin Perdoiu”

Elena Udrea a ajuns la numărul NOUĂ: ” Pierdut buletin de Preşedinte şi Premier, îl declar nul. Semnează Cătălin Perdoiu”

Campania Elenei Udrea s-a axat cum bine şiţi pe sloganul "O femeie cât 10 bărbaţi!” iar pe parcursul acestor zile, a descris nouă din cei zece bărbaţi vizaţi de ea, zugrăvindu-i pe fiecare în funcţie de ceea ce a reprezentat în politica dâmboviţeană. Vă redăm postarea integrală ca candidatei Udrea, la Camera Deputaţilor, de pe pagina sa de Facebook.

"O femeie cât 10 bărbaţi!” Episodul 9: Cătălin Perdoiu

Citesc un anunţ important într-un ziar din Călăraşi: pierdut buletin de Preşedinte şi Premier, îl declar nul. Semnează Cătălin Perdoiu. Al nouălea din cei care m-au inspirat în alegerea sloganului "O femeie cât 10 bărbaţi!”
Poate vă mai amintiţi că a fost odată un politician care îşi dorea să ajungă Preşedinte. El n-a reuşit nici măcar să candideze. Sistemul a preferat la Cotroceni un ficus.
I-au promis că va fi Prim-ministru. Nici asta n-a ieşit. Sistemul a decis că trebuie să trimită la Palatul Victoria un inginer agronom pasionat de mocirlă.
Poate Primar General. N-a fost să fie. Propunerea a fost întâi Buşoi, apoi Orban, apoi Marian Munteanu. Şi, soluţie de avarie, Cătălin Perdoiu. Şi s-a văzut asta din plin în scorul mititel pe care l-a obţinut la alegerile locale.
Apogeul carierei politice l-a atins acum, când a fost nevoit să meargă să candideze, într-un total anonimat, undeva în Călăraşi.
Aşa se întamplă cu politicienii slugarnici şi oportunişti, care ar fi dispuşi să fie şi cârpa Sistemului pentru a obţine funcţiile pe care şi le doresc.
Pe 11 decembrie, votaţi Elena Udrea, poziţia 30 pe lista pentru Camera Deputaţilor din Bucureşti".