Elena Ceaușescu a schimbat AMANȚII pe BANDĂ RULANTĂ. Nicolae Ceaușescu se afla în închisoare, iar TOVARĂȘA nu a EZITAT să CALCE STRÂMB. Se IUBEA cu un SOLDAT GERMAN. Cine a fost PERSONAJUL care i-a ZDROBIT INIMA?

Elena Ceaușescu a schimbat AMANȚII pe BANDĂ RULANTĂ. Nicolae Ceaușescu se afla în închisoare, iar TOVARĂȘA nu a EZITAT să CALCE STRÂMB. Se IUBEA cu un SOLDAT GERMAN. Cine a fost PERSONAJUL care i-a ZDROBIT INIMA?

Cine și-ar fi imaginat că tovarășa Elena Ceaușescu a trăit multe povești de dragoste? Ei bine, deși nu era o femeie foarte frumoasă, bărbații cădeau secerați la picioarele ei. Oare de ce? Mulți știau de infidelitatea tovarășei, dar nimeni nu scotea o vorbă. Călcâiele soției dictatorului se aprindeau la văzul unui chipeș

La o zi după Bobotează, în data de 7 ianuarie 1916 se naște în satul Petrești din județul Dâmbovița, Lenuța Petrescu. Părinții ei se numeau Nae și Alexandrina Petrescu și erau țărani mijlocii care practicau atât munca câmpului, cât și negoțul (de aici și porecla de Lenuța lui Briceag). A avut un singur frate mai mare care s-a numit Gheorghe (Gogu) Petrescu. Primul ei serviciu a fost ca muncitoare necalificată într-o fabrică de produse farmaceutice, iar cand avea 14 ani a rămas repetentă din cauza slabelor rezultate la învățătură. Ceva mai târziu își va găsi, prin relațiile fratelui ei, un post de ucenică la fabrica de textile Jaquard (care se afla pe Dealul Spirii). După război, Elena își va găsi un post de laborantă la un laborator chimic.

Rămâneți conectați la Premium.evz.ro. În cursul dimineții veți mai putea citi:

---- ++++

Ne puteți urmări și pe Google News

Înainte să îl cunoască pe Nicolae Ceaușescu, Elena era îndrăgostită orbește de un bărbat. Nimeni altul decât tatăl naistului Gheorghe Zamfir. Numai că iubirea dintre cei doi a ținut foarte puțin. El a plecat în București, iar ea l-a urmat, însă acesta nu a mai vrut să continue relația cu ea. În acel moment, inima tovarășei Elena Ceaușescu a fost zdrobită, iar pentru a se consola s-a implicat în mişcarea comunistă.

De atunci a început cotropirea bărbaților. Ajunsă în București, primul pe listă a fost, potrivit presei, Marin Ceauşescu, chiar fratele lui Nicolae Ceaușescu. Iubirea lor a durat foarte puțin, odată cu plecarea acestuia în armată. Rămasă singură, Leana lui Briceag a pus ochii pe Eftimie, unchiul lui Ion Iliescu, ,,tăticul PSD-ului”. Nici de data aceasta nu a avut noroc în dragoste. În 1939, la balul de 1 mai, Elena avea să îl întâlnească pe Nicolae Ceauşescu.

Deşi urmau să se căsătorească, Elena nu a ezitat să calce strâmb. În timp ce fostul dictator se afla în închisoare, Lenuţa cocheta cu un soldat neamţ. Povestea a fost dezvăluită chiar de fratele dictatorului. Timp de șase ani, din 1941 până în 1947, Nicolae şi Elena Ceauşescu au trăit fără acte.