Elena Băsescu iubește din nou. Surprinsă cu un bărbat însurat, ieșind din restaurant

Elena Băsescu iubește din nou. Surprinsă cu un bărbat însurat, ieșind din restaurant Sursa foto. Captura video

De când mezina lui Traian Băsescu și Cătălin Gheorghe, zis Tomată, s-au despărțit, bruneta nu s-a mai afișat alături de niciun bărbat, până în weekend-ul trecut. Elena Băsescu (42 de ani) pare să fi dat uitării trecutul și este pregătită să iubească din nou, doar că noul ei iubit este puțin cam însurat.

După ce încercările de împăcare cu fostul soț au eșuat lamentabil, Elena Băsescu are un nou iubit. Aceștia au fost văzuți împreuna weekendul trecut, petrecând „ca la 20 de ani”. George Stanciu, zis Mardare, este fost consilier în Consiliul Local al municipiului Ploieşti, căsătorit, cu doi copii și două mariaje eșuate la activ.

George și-a alungat soția din casă?

Prima lui soție a fost Iulia, fiica lui Emil Calotă, cel care a condus în trecut municipiul de reședință al județului Prahova. Cei doi au împreună doi copii, un băiat și o fată, dar au divorțat. După separare, George Stanciu și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu Cristina Alexandra Iordache, care are o soră, pe nume Laura Maria, nimeni alta decât soția lui Bujor Sion, cunoscut publicului ca fiind „copilul de suflet al lui Ion Iliescu”.

Recent, însă, George Stanciu ar fi dat-o afară din casă pe Cristina Alexandra Iordache, cea care până nu cu mult timp în urmă i-a oferit fericire sufletească, dar și trupească. Cei doi locuiau împreună într-o vilă impunătoare, aflată pe malul lacului Snagov. „Ruptura” ar fi venit după ce afaceristul ar fi realizat că este îndrăgostit lulea de Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României.

Ne puteți urmări și pe Google News

Au petrecut la  Adamo, au plecat pe șapte cărări

Duminică seară, paparazzi de la cancan i-a găsit pe cei doi la Adamo, unul dintre cele mai selecte localuri din zona de nord a Capitalei. Se aflau în compania unor prieteni, de altfel cei doi nu se mai feresc și ies de ceva vreme în public. George Stanciu și Elena Băsescu au stat îmbrățișați, s-au sărutat și s-au simțit foarte bine împreună. Semn că iubirea este reciprocă, iar la final au plecat împreună, ea, la volan, el, pasager după ce a părăsit localul pe șapte cărări.

Elena Băsescu are trei copii în urma relațiilor cu Syda și Tomată

La rândul ei, Elena Băsescu a trecut și ea prin două mariaje eșuate. A divorțat de Bogdan Ionescu, zis Syda, în 2016, după patru ani de căsnicie. Cu Tomată a durat ceva mai puțin căsnicia, dar s-ar zice că tot cam patru ani ar fi durat și legătura cu acesta, cu tot cu despărțiri și împăcări. La final, diferența uriașă de vârstă și-a spus cuvântul.

„Decizia am luat-o, în primul rând, cu gândul la cei mici. Nu cred că ar fi fost bine să trăiască într-o casă în care mama şi tata nu se mai înţelegeau. E mai bine că s-a întâmplat acum, când sunt foarte mici, pentru că experienţa este mai puţin traumatizantă şi nu au avut foarte mult timp să-i asocieze pe mama şi pe tata împreună„, a dezvăluit EBA, la scurt timp după divorțul de Syda.

Elena Băsescu mai are un copil cu Cătălin Gheorghe, poreclit „Tomată”, pe Anastasia (4 ani). Sofia Anais (9 ani) şi Traian (7 ani și jumătate) sunt micuții care provin din căsătoria ei cu Bogdan Ionescu, zis Syda.