Evenimentul Zilei > International > Dilema presei internaţionale! Cine este mai elegantă? Melania Trump sau Brigitte Macron. FOTO în articol
Dilema presei internaţionale!  Cine este mai elegantă? Melania Trump sau Brigitte Macron. FOTO în articol

Dilema presei internaţionale! Cine este mai elegantă? Melania Trump sau Brigitte Macron. FOTO în articol

Donald Trump l-a primit la Washington pe Emmanuel Macron. Preşedintele francez a venit împreună cu soţia sa cum era de aşteptat. Cele două Doamne s-au întrecut în eleganţă şi este greu, de data aceasta, să spunem care a fost cea mai inspirată din punct de vedere vestimentar pentru că amândouă ţinute sunt extrem de bine alese şi frumoase totodată.

Melania Trump, în vârstă de 47 de ani, și Brigitte Macron, în vârstă de 65 de ani, au ieșit împreună pe peluza Casei Albe, astăzi, la Washington DC.  Cele două femei sunt căsătorite cu președinții – Donald Trump, în vârstă de 71 de ani, și Emmanuel Macron, respectiv 40 de ani.  Ele au mers în spatele soților lor  pentru a planta un copac lângă Aripa de Vest a celebrei clădiri istorice.  Ambele doamne şi-au arătat picioarele bine întreţinute, alegând ţinute cu puţin deasupra genunghilor.

Melania Trump a ales o ţinută neagră creaţie Givenchy la care a asortat o geantă Christian Dior și pantofi cu toc Christian Louboutin iar rochia este Dolce & Gabbana, scrie presa internaţională. Brigitte a preferat o casă de modă franceză, Louis Vuitton.

Organizarea evenimentului a fost lăsat pe mâna Melania care a transformat saloanele de la Casa Albă într-o veritabilă grădină. Dar, momentul cel mai important este apariției Primei Doamne a SUA în cadrul cinei oficiale de astăzi.

Internauţii au reacţionat la pozele pe care Melania Trump le-a urcat pe contul personal de socializare unde apare lângă preşedintele Franţei şi soţia sa.

Un comentator a scris:" Trump este cu adevărat un patriot și luptă pentru poporul american. Cei care nu văd acest lucru sunt orbi sau nu au făcut încă cercetări. Nu numai că voi vota pentru Trump în timpul alegerilor viitoare, dar voi face campanie pentru el! Forever Trumper acum și mândru!"

"Un președinte și o primă doamnă de care sunt mândru să fie arătaţi lumii întregi, am votat cel mai bun lider pentru a ne conduce, președintele Trump și prima doamnă Melania", a scris un alt comentator.

Fotografia postată de First Lady Melania Trump.
Fotografia postată de First Lady Melania Trump.
Fotografia postată de First Lady Melania Trump.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: