Evenimentul Zilei > Actualitate > Educația sexuală pentru COPII: Organele genitale CÂNTĂ și DANSEAZĂ la TV | VIDEO
Educația sexuală pentru COPII: Organele genitale CÂNTĂ și DANSEAZĂ la TV | VIDEO

Educația sexuală pentru COPII: Organele genitale CÂNTĂ și DANSEAZĂ la TV | VIDEO

La o emisiune educativă pentru copii de pe canalul suedez SVT Barnkanalen a prezentat un desen animat în care organele genitale dansează și cântă despre cât de grozav este să fii „puțulică” sau „păsărică”.

Emisiunea respectivă își propune să explice copiilor cum funcționează corpul omenesc. Când a venit rândul organelor genitale, postul TV a apelat la compozitorul său, John Olstrom, care a scris și cuvintele. El susține că fetița sa, de numai trei ani, este tare încântată de cântecel.

Apoi televiziunea respectivă a realizat desenele, având ca protagonist un penis țopăitor cu pălărie și un vagin machiat, cu gene lungi, care cântă împreună un fel de „ala-bala”, în care în loc de „portocală” se folosesc toate sinonimele posibile pentru organele genitale.

Deși Suedia este o țară obișnuită cu un mod foarte liber de a aborda chestiunile sexuale, filmulețul a iscat un val de nemulțumire în rândul părinților, care au protestat pe site-ul televiziunii.

„Iată cum sexualizarea societății se produce într-un adevărat spirit liberal democratic. De ce ar trebui difuzat un asemenea program pentru copii, atât de subtil impregnat cu mesaje marxiste, dacă nu pentru a ne îndoctrina copiii?”

Responsabilul editorial al emisiunii a reacționat cu sarcasm:

„Puteți să nu le spuneți nimic și să faceți în așa fel încât copiii voștri să ignore că au un penis sau o vulvă până la 18 ani, sperând ca ei să nu-și dea seama.”

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.