Ecosistemul HUAWEI, al treilea ca mărime din lume – 1,8 milioane dezvoltatori, 96.000 aplicații globale

Ecosistemul HUAWEI, al treilea ca mărime din lume – 1,8 milioane dezvoltatori, 96.000 aplicații globale

Înregistrând peste 1,8 milioane dezvoltatori în 2020 și 96000 aplicații globale integrate în HMS Core, ecosistemul HMS se află într-o continuă dezvoltare, având o evoluție accelerată. În prezent, acesta este cel de-al treilea ecosistem din lume ca mărime, iar, recent, a fost completat de noi produse lansate la începutul lunii septembrie care vin să îmbunătățească experiența utilizatorilor de pretutindeni.

Cele mai recente produse care s-au alăturat ecosistemului Huawei

În cadrul conferinței Huawei Developers Conference 2020 de luna trecută, Huawei a anunțat o serie de noi produse care s-au alăturat ecosistemului începând cu toamna aceasta: HUAWEI FreeBuds Pro și HUAWEI FreeLace Pro, noi variante flagship ale produselor audio extrem de apreciate, dispunând de anulare activă a zgomotului (ANC) îmbunătățită, noi modele și funcții centrate pe utilizator;

HUAWEI WATCH GT 2 Pro și HUAWEI WATCH FIT, cele mai recente dispozitive din gama de dispozitive purtabile Huawei ce aduc noi funcții de monitorizare a datelor de fitness și moduri de antrenament, alături de HUAWEI MateBook X și HUAWEI MateBook 14, două noi notebook-uri ultra-portabile, ce revoluționează productivitatea mobilă prin experiențe inteligente ce permit o conectivitate ridicată cu smartphone-ul, disponibile prin funcția inovatoare Huawei Share.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mai mult decât atât, HUAWEI P smart 2021, un nou smartphone performant și de buget, a fost prezentat recent pe piața din România, înregistând un număr record de peste 10000 de înscrieri în campania specială de precomandă. Telefonul asigură calitatea unui vârf de gamă, garantează o durată de viață excelentă a bateriei, precum și o cameră inteligentă, care le permite utilizatorilor să se bucure de fiecare moment al vieții și să surprindă fotografii de ultimă generație.

Productivitate ridicată prin funcția Huawei Share

Pornind de la ideea de transfer rapid de fișiere între dispozitive, tehnologia Huawei Share reprezintă în acest moment un proces de interconectivitate între produsele ce întregesc ecosistemul Huawei. Pentru a putea utiliza funcția Huawei Share, este nevoie de Bluetooth pentru detectare și conectare și apoi Wi-Fi pentru transferul de date, ultimul pas fiind reprezentat de tehnologia NFC.

Cea mai interesantă funcție este Multi-screen Collaboration, prin intermediul căreia utilizatorii își pot transpune ecranul telefonului sau al tabletei pe cel al notebook-ului, realizând astfel o conexiune directă între dispozitive. Mai mult decât atât, este permisă utilizarea componentelor fiecăruia (spre exemplu: difuzor, microfon, cameră, etc.). Astfel, pot fi verificate notificările de pe telefon direct de pe laptop, ducând multitasking-ul la un nou nivel.

Aplicații noi în magazinul HUAWEI AppGallery

HUAWEI AppGallery conține peste 1000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Unele dintre cele mai recente aplicații care s-au alăturat portofoliului AppGallery sunt TomTom Go Navigation și Moovit, două aplicații de transport și mobilitate, perfecte atât pentru zonele urbane, cât și în afara acestora.

De asemenea, HUAWEI AppGallery cuprinde deja în portofoliu aplicații din zona de banking, printre care Banca Transilvania, BCR, Pago, Orange Money, BRD, Card Sodexo, MobilPay sau 24Pay. App Gallery conține și aplicații importante din zona de știri și divertisment, precum Cinemagia, Ziare.com, Știrile PRO TV, Digi 24, Biziday, Antena Play, Orange TV Go, Telekom TV sau Digi Online. De asemenea, în platformă sunt disponibile și numeroase aplicații dedicate shopping-ului, precum Lajumate.ro, Olx.ro, Elefant.ro, Cel.ro, Dedeman sau Okazii.ro, dar și aplicații utilitare, printre care, eJobs, BitDefender, Star Taxi, 7Card, Virtual Cards, Upfit Romania sau WorldClass.