„M-a lovit acum această veste cumplită, incredibilă: a murit Cristina Țopescu! Şi tot aştept să-mi spună cineva că nu e adevărat! Cristina a fost unul dintre primii oameni pe care i-am întâlnit în calitate de jurnalist şi care şi-au lăsat asupra mea amprenta.

M-am îndrăgostit pe loc de frumusețea cuvintelor pe care le folosea şi care curgeau frumos, fluent, elegant în fraze profunde şi pline de miez.

Apoi, am cunoscut-o mai bine şi am descoperit un suflet imens, capabil de iubire necondiționată şi de sacrificii pe care unii nu le-au cunoscut niciodată. Am pierdut azi, toți, un om mare, care a făcut mai mult bine decât ne putem imagina. Şi sunt sigură că viața ei o califică pentru o eternitate în lumină. Cei care te-au iubit te vor iubi în continuare.

Cei care nu te-au ştiut, vor afla acum ce om ai fost şi te vor iubi şi ei. Odihneşte-te în pace, om bun!”, a scris pe pagina sa de Facebook, omul de televiziune, Carmen Avram.

La rândul său, Gabriela Firea a avut și ea un mesaj pentru fosta sa colegă. Pe pagina de Facebook a postat la aflarea nenorocitei vești, o rugăciune pentru cei adormiți: „Pentru Cristina🙏🖤😰
https://doxologia.ro/rugaciune/rugaciune-pentru-cei-adormiti”.

Și realizatorul TV Mircea Badea a reacționat în urma cruntei vești: „E absolut șocant! Aveam opinii contrare în multe situații, dar am apreciat că era sinceră”.