Evenimentul Zilei > Actualitate > Durere imensă în presă, după moartea Cristinei Țopescu. „Am descoperit un suflet imens”
Durere imensă în presă, după moartea Cristinei Țopescu. „Am descoperit un suflet imens”

Durere imensă în presă, după moartea Cristinei Țopescu. „Am descoperit un suflet imens”

Moartea îndrăgitei jurnaliste, Cristinei Țopescu, a provocat o tristețe fără margini și în rândul colegilor de breaslă. Astfel, europarlamentarul  Carmen Avram, edilul Capitalei, Gabriela Firea și realizatorul Mircea Badea au postat  mesaje emoționante, deplângând tragica veste.

„M-a lovit acum această veste cumplită, incredibilă: a murit Cristina Țopescu! Şi tot aştept să-mi spună cineva că nu e adevărat! Cristina a fost unul dintre primii oameni pe care i-am întâlnit în calitate de jurnalist şi care şi-au lăsat asupra mea amprenta.

M-am îndrăgostit pe loc de frumusețea cuvintelor pe care le folosea şi care curgeau frumos, fluent, elegant în fraze profunde şi pline de miez.

Apoi, am cunoscut-o mai bine şi am descoperit un suflet imens, capabil de iubire necondiționată şi de sacrificii pe care unii nu le-au cunoscut niciodată. Am pierdut azi, toți, un om mare, care a făcut mai mult bine decât ne putem imagina. Şi sunt sigură că viața ei o califică pentru o eternitate în lumină. Cei care te-au iubit te vor iubi în continuare.

Cei care nu te-au ştiut, vor afla acum ce om ai fost şi te vor iubi şi ei. Odihneşte-te în pace, om bun!”, a scris pe pagina sa de Facebook, omul de televiziune, Carmen Avram.

La rândul său, Gabriela Firea a avut și ea un mesaj pentru fosta sa colegă. Pe pagina de Facebook a postat la aflarea nenorocitei vești, o rugăciune pentru cei adormiți: „Pentru Cristina🙏🖤😰
https://doxologia.ro/rugaciune/rugaciune-pentru-cei-adormiti”.

Și realizatorul TV Mircea Badea a reacționat în urma cruntei vești: „E absolut șocant! Aveam opinii contrare în multe situații, dar am apreciat că era sinceră”.