Evenimentul Zilei > Actualitate > După scandal, deputatul „Mitralieră” zice că respectă legile din alte țări. Dacă Trump…
După scandal, deputatul „Mitralieră” zice că respectă legile din alte țări. Dacă Trump…

După scandal, deputatul „Mitralieră” zice că respectă legile din alte țări. Dacă Trump…

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, cunoscut și ca Mitralieră, a comentat pe seama scandalului în urma căruia a fost amendat pentru că ar fi refuzat să poarte mascăde protecție într-o benzinărie.

Într-un mesaj foarte lung, pe care l-a publicat pe o rețea de socializare, parlamentarul PSD a arătat că nu a purtat mască în locația respectivă deoarece șnururile de prindere s-au rupt și nu o mai putea folosi. Potrivit spuselor sale, sancțiunea i-ar fi fost acordată din motive de natură politică, pentru că nu a votat legea carantinării și izolării.

„Deși era motivată nepurtarea măștii (prin ruperea ei), și până la urmă, înțeleg că mi s-a dat o amendă, care e până la urmă problema. Aaa, că nu am votat această mizerie de lege a carantinării? Și mă urmăriți acum ca pe vremea comuniștilor când erau urmăriți oponenții sistemului? Păi știți ce, atunci e dreptul meu constituțional de a mă mișca liber și de a mă exprima. Și eu, de astăzi încolo nu voi mai purta masca niciunde!”, a arătat deputatul Mitralieră în mesajul postat pe Facebook.

El a precizat că a hotărât să facă acest lucru raportat la faptul că președintele SUA, Donald Trump a declarat că nu va aproba nici o lege care să oblige cetățenii americani la purtatul măștii de protecție.

„Știți de ce, pentru că dacă președintele Iohannis nu poarta,nu port nici eu, dacă în Austria și în alte țări nimeni nu poartă, nu port nici eu , dacă președintele Trump spune ca nu va accepta niciodată o lege care să oblige pe americani să poarte mască, voi ține cont de democrația americană pe care o iubesc!”, a mai scris deputatul PSD.

El a subliniat că nu a votat legea carantinării, așa cum nu au votat nici alți parlamentari, precum Eugen Teodorovici, Șerban Nicolae, Titus Corlățean, Victor Ponta etc. deoarece nu crede că românii trebuie să poarte mască de protecție.

Deputatul Cătălin Rădulescu a primit două amenzi după ce a intrat într-o benzinărie din Capitală și a refuzat să poarte mască de protecție. El a fost amendat o dată pentru lipsa măștii, iar a doua oară pentru că l-ar fi insultat pe polițistul care l-a amendat.

„În data de 17.07.2020, polițist din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Brigada Rutieră, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a fost sesizat de către un cetățean cu privire la faptul că două persoane, bărbat și femeie, ce se aflau in interiorul unui spațiu comercial, nu poartă mască de protecție”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: