După MADONNA colaborează cu ei! Markus Schulz lansează o piesă alături de KAZIBO Music

După MADONNA colaborează cu ei! Markus Schulz lansează o piesă alături de KAZIBO Music

După ce au dominat piața muzicală din România timp de un an, un pas firesc în evoluția pe plan profesional al producătorilor anului în România era piața internațională. Băieții de la KAZIBO l-au făcut mai repede decât ne așteptam, astfel marti dimineata la ora 08.00 din studiourile KAZIBO vine un nou hit, de această dată gândit și pentru topurile internaționale.

Iată ce trebuie top 3 lucruri pe care trebuie să le știi despre MARKUS SCHULZ
  • Markus Schulz a colaborat cu artiști precum Madonna sau Depeche Mode conform Wikipedia
  •  Markus Schulz si proiectul de DJ de la KAZIBO Music, Soundland, lanseaza o noua piesa care se pare ca o sa cucereasca playlisturile radio-urile. Pe pagina de facebook a lui Markus a fost postata aseara o poza care comunica aceasta lansare.
  •  Markus Schulz este unul dintre cei mai importanti DJ-ii la nivel international si DJ-ul no1 in SUA.

Prin această colaborare, KAZIBO Music reușește să aducă industria muzicală din România din nou în atenția străinilor. Pentru că sunt profesioniști, colaborarea beneficiează și de un  super videoclip filmat în Buftea. În acest clip apare și frumoasa Laura Cosoi.

Iată cele mai importante realizări de la KAZIBO Music, totul în doar un an:  
  • La KAZIBO Music, Alex Pelin și Ovidiu Baciu (Naguale) le-au deschis uşa multor artişti über-cunoscuţi din România, precum Andra, Delia, Andreea Bănică, Elena Gheorghe, Alexandra Ungureanu şi cărora le-au creat hit-uri cu un succes răsunător la public, preluate cu interes de radiourile muzicale şi care s-au răspândit rapid pe reţelele de socializare. „Falava“, „Pe aripi de vânt“, „Cinema”, „Inimi Desenate“, „În Bucăţi“, „Şi îngerii au demonii lor“ sunt doar câteva dintre piesele produse de ei şi cărora le ştii versurile pe dinafară.
  • Anul acest este cu siguranta anul KAZIBO in industria muzicala romaneasca, ei au castigat 9 premii la Media Music Awards la Sibiu. Tot ei au fost desemnati cei mai buni compozitori – Best Producer, in cadrul galei MMA.
  • KAZIBO Music, a compus cele mai difuzate, vizualizate, votate şi fredonate hit-uri ale acestui an. Naguale ft. Andra – „Falava“, Delia – „Inimi Desenate“, Delia feat. Kaira – „Pe aripi de vânt“, Glance ft. Elena & Naguale – „În Bucăţi“, Dan Bittman – „Şi îngerii au demonii lor“ sunt doar câteva dintre piesele produse de ei şi care au făcut furori printre fanii din România.