Evenimentul Zilei > Actualitate > După cine plânge Bianca Drăgușanu? Prima dragoste a vedetei și-a lăsat amprenta asupra ei
După cine plânge Bianca Drăgușanu? Prima dragoste a vedetei și-a lăsat amprenta asupra ei

După cine plânge Bianca Drăgușanu? Prima dragoste a vedetei și-a lăsat amprenta asupra ei

Bianca Drăgușanu, deși nu a spus nimănui, are o mare iubire față de un bărbat din România. A fost prima ei dragoste, la care se pare că încă se mai gândește.

Chiar dacă profesional îi merge foarte bine, are un atelier unde face rochii, nu putem spune acelaşi lucru de partea sentimentală. Aproape toate relaţiile vedetei au fost controversate şi a acceptat să facă compromisuri pentru bărbatul iubit.

Acum, se află în divorţ cu Alex Bodi, bărbatul cu care s-a căsătorit în urmă cu trei luni, din cauza agresiunilor fizice şi verbale la care este supusă, scrie Cancan.

În urmă cu aproximativ 15 ani, vedeta plângea după un alt bărbat, Mihai, pentru care a mers şi la emisiunea „Din dragoste”, prezentată de Mircea Radu, pentru a-l putea recâştiga. Atunci a fost prima apariţie la TV a Biancăi. Chiar dacă între cei doi nu a fost să fie până la urmă, Mihai a cerut-o în căsătorie pe Bianca Drăguşanu, sub ochii telespectatorilor.

După despărţirea de Bianca Drăguşanu, Mihai, primul bărbatul pentru care Bianca şi-a declarat dragostea în public, a plecat la muncă în Spania, acolo unde se stabilise în urmă cu mai mulţi ani. Acum are aproximativ 40 de ani, duce o viaţă liniştită alături de soţia lui, Iulia, şi fetiţa lor.