Evenimentul Zilei > Actualitate > Dulgheru, fără reacție la Wimbledon
Dulgheru, fără reacție la Wimbledon

Dulgheru, fără reacție la Wimbledon

Alexandra Dulgheru (60 WTA) a avut o foarte scurtă aventură la Wimbledon, cel de-al treilea turneu de Mare Șlem al anului.

Sportiva „tricoloră” a înfruntat- o, ieri, pe franțuzoaica Kristina Mladenovici (38 WTA), în primul tur al competiției londoneze, și a cedat în două seturi, scro 2-6, 1-6.

Simona Halep debutează astăzi

Meciul n-a avut istoric, pentru că Alexandra nu a putut să dea o replică decentă la jocul impecabil prestat de sportiva din Hexagon. În urmă cu două săptămâni, în cadrul turneului de la Birmingham, Mladenovici i-a provocat și Simonei Halep o înfrângere dureroasă. Cele două s-au întâlnit în faza sferturilor de finală, iar franțuzoaica s-a impus în trei seturi, scor 2-6, 6-0, 7-6(4).

Simona Halep (3 WTA) intră și ea în lupta de la Wimbledon, astăzi, în partida cu jucătoarea slovacă Jana Cepelova (160 WTA). De asemenea, tot azi, Monica Niculescu (46 WTA) o înfruntă pe Monica Puig (91 WTA), jucătoare din Puerto Rico, iar Andreea Mitu (70 WTA) va lupta pentru calificarea în turul al doilea împotriva Olgăi Govortsova (Belarus, 122 WTA).