Dramă uriaşă a unei vedete! Suferă de o boală rară și foarte gravă. „Poți să ai miliarde, nu te ajută la nimic!”

Dramă uriaşă a unei vedete! Suferă de o boală rară și foarte gravă. „Poți să ai miliarde, nu te ajută la nimic!” Sursa: Facebook/ Jurnal bihorean

Într-un live făcut pe TikTok, Victor Micula povestește drama prin care trece, anume că se află internat la o clinică din străinătate, acolo unde se luptă cu o boală gravă, dar și rară. După ce a fost mușcat de o căpușă, fiul magnatului Viorel Micula a mărturisit că a suferit dureri groaznice, iar după un consult, a aflat faptul că suferă de boala Lyme. Cântăreața Adda luptă din greu cu aceeași boală teribilă.

După ce a fost mușcat de o căpușă, fiul magnatului Viorel Micula a mărturisit că a suferit dureri groaznice, iar după un consult, a aflat faptul că suferă de boala Lyme.

„Banii sunt o iluzie. Chiar vă doresc din suflet la toți , și de pe live-ul ăsta, și de pe lumea asta, să aveți de cel puțin 10 ori mai mulți bani decât mine, să vedeți că sunt o prostie. Poți să ai miliarde și triliarde, să vezi că nu te ajută la nimic. Ba mai mult, îți faci și dușmani. Am probleme grave de sănătate și cu toți banii din lume, te uiți la ei”, a spus, cu regret, Victor Micula, conform Cancan.ro.

Sursa: Cancan.ro

Boala lui Victor Micula îl va ține cel puțin jumătate de an în spital

Deși este parte a unui vast imperiu economic, grație familie din care provine, Victor Micula recunoaște că banii nu-l pot ajuta în astfel de momente și că trebuie să petreacă mult timp în spital, înainte de a se reface.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Sunt la doctor, la cea mai de prestigiu clinică. Băi oameni buni, sunt la clinică, la perfuzii, cu aparaturi pe mine, cu perfuzia în mână. Mă dă naiba afară de aici şi apoi unde mă duc. Nu am COVID, am ceva mult mai grav decât Covid.

De-aia intru pe TikTok ca să mai uit de ele. Am o boală mai încăpățânată, cam 6 luni tot pe aici o să fiu, dar după o rupem. După ce mă fac bine la clinică aici, intru în forţă cu viteza luminii”, a spus Victor Micula.

Adda luptă din greu cu aceeași boală teribilă: „Mi-e rău, amețesc”

La rândul ei, şi cântăreața Adda se plânge de tratamentul pe care îl urmeză pentru a se vindeca de boala Lyme. Efectele sunt foarte dure și îi provoacă provoacă o stare aproape permanentă de rău. Cu toate aceste, Adda este nevoită să urmeze medicația pe care i-au prescris-o medicii, pentru a se putea vindeca.

Adda a relatat recent despre problemele de sănătate cu care se confruntă de mai multă vreme. Diagnosticată greșit, de medici, într-o primă fază, cântăreței i-a fost schimbată medicația după ce s-a descoperit că suferă de boala Lyme provocată de căpușe.

Acum, Adda este nevoită să respecte un tratament foarte strict, ale cărui efecte secundare sunt destul de puternice, iar acest lucru îi provoacă o stare de rău. Artista susține că ia câte 26 de pilule pe zi, ceea ce îi provoacă amețeli dar și stări de rău.

Adda a aflat în luna februarie că este victimă a bolii Lyme și, tot atunci, le-a povestit fanilor săi despre perioada dificilă prin care trece. Ea le-a mărturisit că este pregătită să lupte şi să se vindece, indiferent de eforturile pe care le va face. În prezent, urmează un tratament dur care îi face extrem de rău, iar sterile de rău urmează una după alta.

„Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc”, a precizat Adda.

Medicul Tudor Ciuhodaru despre cazul interpretei ADDA: „Boala Lyme poate mima 200 de afecțiuni”

Medicul Tudor Ciuhodaru spune că depistarea incipientă a Boreliozei (boala Lyme) este crucială. Maladia mimează de multe ori simptomele altor boli, fapt care poate duce la un diagnostic greșit.

Declarația vine în contextul în care interpreta ADDA se confruntă acum cu grave probleme de sănătate, după ce a primit un diagnostic greșit și a fost tratată un an și jumpătate pentru o altă afecțiune, pe care de fapt nu o avea.

„Am tras un semnal de alarmă de o mie de ori, exact ca acele 1.000 de fețe ale acestei maladii, boala Lyme, pentru că ea poate mima aproximativ 200 de afecțiuni. Dacă vorbim despre prevenție, nu uitați că această mușcătură de căpușă trece deseori neobservată. Mai puțin de 30% dintre pacienți își amintesc pentru că este acea secreție anestezică care ne face să nu depistăm această mușcătură.