Evenimentul Zilei > Monden > Drama unei cunoscute cântărețe de muzică ușoară. „Mă ținea cu capul în jos și mă bătea pe coloană, să mor mai repede”
Drama unei cunoscute cântărețe de muzică ușoară. „Mă ținea cu capul în jos și mă bătea pe coloană, să mor mai repede”

Drama unei cunoscute cântărețe de muzică ușoară. „Mă ținea cu capul în jos și mă bătea pe coloană, să mor mai repede”

„Mă ținea cu capul în jos și mă bătea pe coloană, să mor mai repede” - sunt vorbe pe care, oricine le-ar spune, te cutremură. În acest caz, de vorba de o cunoscută cântăreață de muzică ușoară din România. A scăpat cu viață, ca prin minune.

Carmen Rădulescu a povestit într-un interviu despre dramele din primele luni de viață. A avut noroc că a fost adoptată la vârsta de nouă luni, iar de atunci copilăria ei a fost plină de bucurii. Cântăreața a povestit cum mama ei biologică o bătea pentru că îi dorea moartea.

Carmen Rădulescu a aflat la opt ani că este adoptată

La vârsta de opt ani, Carmen Rădulescu a aflat că este adoptată, însă nu a vrut să audă niciodată de mama ei biologică pentru că a aflat cât de mult rău i-a făcut atunci când era doar un bebeluș.

„Eu am fost lăsată la un cămin de copii până au venit părinții mei adoptivi și m-au luat, aveam 9 luni. Am avut una din cele mai fericite și mai împlinite copilării. Nu mi-au spus din start că sunt adoptată, am aflat pe la 8 ani. Asta prima dată. Eram singură acasă, a sunat telefonul, am răspuns și o voce de femeie mi-a zis ‘eu sunt mama ta. Care mama? Știam că a mea e la serviciu.

Am închis telefonul și, când a venit mama, i-am povestit. S-a albit la față și mi-a zis că, data viitoare când mai sună, să-i transmit să ne lase în pace ca să nu chemăm Miliția”, a povestit cântăreața.

Abia mai târziu, la 14 ani, a aflat totul despre adopția ei și asta pentru că oamenii au început să vorbească în jurul ei. De asemenea, mama ei naturală a mai încercat de câteva ori să ia legătura cu ea, însă nimic nu s-a concretizat.

„M-a luat în bucătărie și mi-a povestit tot, cum am fost bătută, abandonată, că nu am fost dorită. O asistentă a prins-o pe femeia care m-a născut că mă ținea cu capul în jos și mă bătea pe coloană, să mor mai repede. I-a zis ‘decât să o chinui mai bine o dai la o casă de copii. Am aflat că aș avea și două surori, dar nu mă mai interesează acest subiect, a mai povestit cântăreața.

Copilul i-a fost luat la divorțul de Sorin Oprea

Un alt obstacol în viața cântăreței a fost atunci când a divorțat de tatăl copilul său, Sorin Oprea. Pentru că la acel moment nu avea serviciu și prin urmare nici cu ce să-l crească pe cel mic, copilul a mers la tată.

Artista a dezvăluit că a suferit foarte mult în acea perioadă, însă a găsit forța să treacă peste toate greutățile, cu ajutorul oamenilor din jurul ei.

„În primul rând a fost această prietenă bună a mea, care m-a susținut. Dintr-o dată îți vezi casa goală, nici soț, nici copil. Eram pasibilă de orice în acele momente, să o iau razna, să o iau pe alte cai. Datorită prietenei mele Elena nu am căzut, a fost cea care m-a strunit și m-a sfătuit, m-a calmat și mi-a șters lacrimile. Mi-a spus că peste câțiva ani copilul va veni la mine și o să-mi spună că mă iubește, și așa a fost”, a mai dezvăluit Carmen Rădulescu într-un interviu pentru Fanatik.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: