Evenimentul Zilei > Actualitate > Dramă provocată de coronavirus. Și-a împușcat iubita apoi s-a sinucis
Dramă provocată de coronavirus. Și-a împușcat iubita apoi s-a sinucis

Dramă provocată de coronavirus. Și-a împușcat iubita apoi s-a sinucis

Un american și-a împușcat iubita, apoi s-a sinucis, după ce și-a pierdut slujba din cauza pandemiei COVID-19, a anunțat poliția din Pennsylvania - USA.

 

Roderick Bliss IV, în vârstă de 38 de ani, și-a împușcat iubita în spate pentru ca apoi să își tragă un glonț în cap, în casa sa din Pennsylvania.

Polițiștii au răspuns la un apel de urgentă potrivit căreia pe strada 54 Nord 17 din Wilson Borough, o femeie de 43 de ani a spus că a fost împușcată de iubitul ei.

Ofițerii sosiți la fața locului au descoperit femeia împușcată în spate și un bărbat care nu răspunde la stimuli și nu respiră. În apropierea corpului acestuia se afla un pistol semiautomat.

Femeia avea o plagă la spate și a fost transportată de urgență la Spitalul Sfântul Luca unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. În prezent se află în unitatea de terapie intensivă și este de așteptat să supraviețuiască, a declarat șeful poliției, Chris Meehan.

Ea a spus poliției că cu câteva zile înainte de incident, Bliss devenise din ce în ce mai supărat de pandemie și de pierderea locului de muncă, potrivit The Sun.

Cu câteva minute înainte de a deschide focul, femeia a spus că Bliss a intrat în subsol și a venit afară pe verandă cu pistolul și a tras de patru ori, rănind-o în spate. Apoi s-a sinucis. Ea le-a mai spus ofițerilor că Bliss i-a spus: „Am vorbit deja cu Dumnezeu și trebuie să fac asta”.