Evenimentul Zilei > Monden > Drama pe care o poartă în suflet Alexandra Ungureanu. „Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”
Drama pe care o poartă în suflet Alexandra Ungureanu. „Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”

Drama pe care o poartă în suflet Alexandra Ungureanu. „Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”

Alexandra Ungureanu și mama sa vor face o echipă pe cinste la show-ul Asia Express. Dar cu ani în urmă, cântăreața a fost la un pas să o piardă.

A trecut prin momente cumplite atunci când ambii părinți au fost depistați cu cancer. Tatăl s-a dus la Ceruri, dar cu mama a plecat în cea mai frumoasă expediție: Asia Express – Drumul Împăraților.

Drama pe care o poartă în suflet Alexandra Ungureanu. „Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”

Face parte din categoria celor mai sensibile artiste pe care le are România și, chiar dacă pare mereu veselă și pusă pe șotii, Alexandra Ungureanu ascunde o dramă imensă. Cu ani în urmă, amândoi părinții au fost depistați cu cancer. Din nefericire, cu toate eforturile depuse, tatăl a plecat la Ceruri. Mama însă, o femeie puternică cum rar poți vedea, o însoțește acum în show-ul Asia Express – Drumul Împăraților.

„Din momentul în care a fost descoperit, a mai durat două luni”

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit…a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, a mărturisit Alexandra Ungureanu, în 2013.

De ce a ales ca mama să-i fie alături în emisiune

Care să fie motivul pentru care Alexandra a dorit atât de mult ca mama să-i fie alături și în Asia Express? Cântăreața a spus tot adevărul în emisiunea lui Dan Capatos.  „Am niște tabieturi și simt că am nevoie de o nebunie. E superbă și e un om foarte mișto și sper ca lumea să o cunoască așa cum e. Ea are temerea asta e că învățătoare, a ieșit la pensie anul trecut, îi e teamă de generațiile care se vor uita și speră să nu se facă de râs.

Vom încerca să compensăm limitele fizice cu alte atuuri. Mama e în permanență în picioare, are o energie, are o agendă și nu se culcă până nu notează tot ce a avut de făcut. O să fie foarte greu, eu cu ea mă bazez pe comunicare. Cred că e genul de om care poate să convingă pe oricine de orice”, a declarat aceasta, veselă.