Evenimentul Zilei > Social > O nouă DRAMĂ a FLĂCĂRILOR. A murit ARSĂ de vie în casă
O nouă DRAMĂ a FLĂCĂRILOR. A murit ARSĂ de vie în casă

O nouă DRAMĂ a FLĂCĂRILOR. A murit ARSĂ de vie în casă

O femeie de 42 ani a murit, iar un bărbat de 45 ani a suferit arsuri de gradul I şi II la nivelul feţei, în urma unui incendiu izbucnit sâmbătă la casa celor doi din localitatea gălățeană Băneasa.

Conform directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi, femeia a fost găsită carbonizată în casă, iar concubinul ei, care a suferit mai multe arsuri pe faţă încercând să o salveze, a fost cel care a sunat la 112 şi ar fi spus că i-a luat foc casa de la coşul de fum, informează AGERPRES.

„S-a intervenit pentru victimele unui incendiu la Băneasa. Din păcate, pentru o femeie de 42 ani, găsită decedată, carbonizată, în casă, nu s-a mai putut face nimic. O altă victimă a incendiului a fost un bărbat de 45 ani, care a suferit arsuri de gradul I şi II la nivelul feţei”, a spus Polinschi. „Incendiul a fost cauzat de jarul căzut din soba nesupravegheată şi neprotejată faţă de elementele combustibile din jur. În urma incendiului au ars două camere şi o parte a acoperişului casei. Pompierii au intervenit cu două autospeciale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.