Evenimentul Zilei > Social > Dragostea ÎNVINGE! Caz INEDIT în România. Înjunghiat de SOȚIE, a mințit POLIȚIA că a căzut în FURCĂ
Dragostea ÎNVINGE! Caz INEDIT în România. Înjunghiat de SOȚIE, a mințit POLIȚIA că a căzut în FURCĂ

Dragostea ÎNVINGE! Caz INEDIT în România. Înjunghiat de SOȚIE, a mințit POLIȚIA că a căzut în FURCĂ

O poveste de dragoste a unui cuplu din Arad s-a sfârşit cu o înjunghiere. Nu din partea bărbatul, așa cums e întâmplă în cele mai multe cazuri, ci din partea soției.

Între cei doi s-a iscat un conflict care a escaladat pe măsură ce ei se certau din ce în ce mai tare. Femeia a cedat la un moment dat, a pus mâna pe un cuţit şi a dat cu sete.

Bărbatul a căzut de pe scaun, iar femeia şi-a dat seama ce a făcut şi a sunat la ambulanţă. Ajuns la spital, rănitul nu a vrut să-şi dea iubita pe mâna poliţiştilor şi a minţit, spunând că a căzut într-o furcă. Medicii au fost de altă părere şi analizând rana, şi-au dat seama că ceva nu este în regulă, anunţând Poliţia.

Femeia, cu lacrimi în ochi, a fost reţinută de poliţişti. Ea a spus că regretă gestul său, notează banatulazi.ro.

Medicii precizează că plaga înjunghiată a fost între coaste, însă nu a necesitat intervenție chirurgicală pentru că nu i-ar fi fost afectate organele.

„Pacientul a suferit o plagă tăiată în zona toracelui și este sub supraveghere medicală pe Secția de Chirurgie Generală 1”, a precizat Simina Roz, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Arad.

Femeia, în vârstă de 41 de ani trăiește în concubinaj cu bărbatul de 51 de ani, cei doi având patru copii, între care doi majori. Ea a fost eliberată sub control judiciar.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor cu plagă înjunghiată penetrantă.

„În cazul femeii, s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat Pavel Palcu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.