Evenimentul Zilei > Politica > Tensiunea în PSD a ajuns la COTE MAXIME! Decizia de ULTIM MOMENT a lui Liviu Dragnea pentru dezamorsarea conflictului
Tensiunea în PSD a ajuns la COTE MAXIME! Decizia de ULTIM MOMENT a lui Liviu Dragnea pentru dezamorsarea conflictului

Tensiunea în PSD a ajuns la COTE MAXIME! Decizia de ULTIM MOMENT a lui Liviu Dragnea pentru dezamorsarea conflictului

Liviu Dragnea va convoca o nouă ședință a Cmitetului Executiv al PSD cu scopul de a pune capăt tensiunilor din partid, potrivit unui membru important al PSD.

„Sunt anumite lucruri care trebuie discutate în Comitetul Executiv şi în această a doua jumătate a lunii se va ţine acel Comitet”, a precizat Ioan Mang, preşedinte PSD Bihor, pentru Digi 24

Președintele PSD Bihor susține că a vorbit cu Liviu Dragnea care a spus că trebuie convocat cât mai repede un Comitet Executiv.

„Trebuie discutată şi lămurită şi aceată zvonistică care de două zile circulă cu toate ştirile false, cu grupări care ar fi împotrivă.  Şi ieri a fost concluzia generală, inclusiv a domnului Liviu Dragnea, că trebuie convocat urgent şi închis subiectul”, a mai spus Mang.

Decizia de a organiza o nouă ședință a CExN vine pe fondul apariției unui grup de nemulțumiți în partid, care ar urma să-i ceară lui Liviu Dragnea să facă un pas în spate.