Dragnea lucrează în continuare la atelierul auto al închisorii, dar posibiltatea de a intra în legătură cu alți deținuți a fost restrânsă. Singurele două persoane pe care Dragnea le vede zilnic, este un profesor, deținut la rândul lui, care lucrează tot la atelierul auto, și gardianul șef de atelier.

Directorul penitenciarului a dispus ca măsurile impuse în ordonanțele militare să fie respectate cu strictețe. Și cum acestea prevăd că nu pot sta laolaltă mai mult de trei persoane, Dragnea poate să interacționeze doar cu gardianul șef și cu profesorul, potrivit wowbiz.ro.

Fostul președinte al PSD a primit și o veste proastă în urmă cu câteva săptămâni, și anume că nu mai poate primi pachete din exterior și nici vizite de la iubita lui, Irina, sau fiul său, Ștefan. Asta face ca Dragnea să se mulțumească cu alimentele pe care le primește în închisoare, la mesele zilnice, sau cu ce își poate cumpăra de la magazinul închisorii, unde poate merge o dată pe lună.

Foști deținuți care s-au liberat din penitenciar susțin că Dragnea este un deținut model, care vorbește civilizat cu celelalte persoane încarcerate și nu a fost implicat în evenimente nedorite.