Evenimentul Zilei > Politica > Acuzații bombă împotriva lui Dragnea: „Le-a cerut ajutorul lui Maior și Coldea”
Acuzații bombă împotriva lui Dragnea: „Le-a cerut ajutorul lui Maior și Coldea”

Acuzații bombă împotriva lui Dragnea: „Le-a cerut ajutorul lui Maior și Coldea”

Victor Ponta a vorbit, joi seară, la România TV, pe marginea declarațiilor date la SIIJ în dosarul Laurei Codruța Kovesi, acuzându-l pe președintele PSD, Liviu Dragnea, că i-a cerut lui George Maior și lui Florian Coldea să îl ajute cu dosarele.

Victor Ponta a declarat că Liviu Dragnea le-a cerut ajutorul celor doi, spunându-le că „nu e normal ca el să aibă dosare”.

„Eram împreună cu domnul Dragnea, care nu a fost audiat, dar și cu domnul Oprea, care a fost audiat. Tot ce am spus este adevărat. Se întâmpla în 2014, acel episod, după ce domnul Dragnea tăia porcul la SRI cu doamna Kovesi. Eram toți, în 2014, la ziua cuiva de naștere, era și domnul Dâncu. Eu am fost de nenumărate ori la sediul SRI, l-am luat și pe domnul Dragnea, în calitate de iubitor al lui domnul Maior și al lui domnul Coldea. Domnul Dragnea era neinvitat, dar venea acolo, își dorea să fie acolo. La acele întâlniri private nu s-a discutat despre dosare, cu o singură excepție. Domnul Dragnea le-a cerut ajutorul lui Maior și Coldea, și a spus că nu e normal ca el să aibă dosare.”, a declarat Victor Ponta, la România TV.