În poza respectivă Liviu Dragnea apare îmbrăcat în trening, alături de un alt bărbat, care se presupune că este colegul său de celulă.

Fotografia pare a fi făcută prin vizeta ușii de închisoare. Un specialist a examinat instantaneul și a explicat pentru cancan.ro dacă, într-adevăr, poza este reală. „Lumina din spatele lui (n.r. Liviu Dragnea) nu se justifică, ar fi trebuit să aibă o sursă de lumină în încăpere. De asemenea, detaliile pe fața bărbatului din plan îndepărtat nu puteau fi văzute în detaliu dacă poza era reală. Plus că ferestrele sunt prea mari pentru o celulă”, a explicat acesta.

Liviu Dragnea se află în ultima zile de carantină. Conform informațiilor apărute în mass-media, acesta dorește să își ispășească pedeapsa la Penitenciarul Rahova.

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la trei ani şi șase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. Este a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.