Evenimentul Zilei > Politica > DRAGNEA FACE CURĂȚENIE după moțiune. OLGUȚA a scăpat DETALII DESPRE PLAN
DRAGNEA FACE CURĂȚENIE după moțiune. OLGUȚA a scăpat DETALII DESPRE PLAN

DRAGNEA FACE CURĂȚENIE după moțiune. OLGUȚA a scăpat DETALII DESPRE PLAN

Lia Olguţa Vasilescu a declarat, astăzi, că va avea loc o discuție în PSD cu cei care nu s-au prezentat la votarea moţiunii de cenzură și cu cei care au votat împotriva ei.

„Va fi o discuţie în perioada următoare cu ei pentru că au fost colegi care nu s-au prezentat la vot nu pentru că nu ar fi vrut să voteze moţiunea. Este cazul domnului senator Chisăliţă care are probleme de sănătate foarte grave, stă de câţiva ani într-un scaun cu rotile. Am mai avut o colegă de la Suceava care a greşit efectiv când a introdus bilele în urnă. Cred că trebuie făcută o discuţie cu fiecare în parte”, a precizat Lia Olguţa Vasilescu la România TV.

Ea a adăugat că „parlamentarii de la minorităţile naţionale au votat împărţit. Am avut majoritate fără voturile colegilor de la minorităţile naţionale. Sigur, le mulţumim pentru voturile pe care le-au dat astăzi, dar majoritatea PSD-ALDE este încă funcţională la Parlament”.

Moțiunea de cenzură depusă de PSD în Parlament împotriva propriului Guvern, intitulată „România nu poate fi consfiscată, Apărăm democrația și votul românilor” a fost adoptată cu 241 de voturi „pentru” și 10 „împotrivă”. Astfel, Sorin Grindeanu a fost demis din funcția de prim-ministru.