Evenimentul Zilei > Politica > Dragnea, AVERTISMENT pentru ministrul Finanţelor: “Am o SUPĂRARE! Dacă o să vreau o REMANIERE, NU o voi sugera, O VOI CERE!”
Dragnea, AVERTISMENT pentru ministrul Finanţelor: “Am o SUPĂRARE! Dacă o să vreau o REMANIERE, NU o voi sugera, O VOI CERE!”

Dragnea, AVERTISMENT pentru ministrul Finanţelor: “Am o SUPĂRARE! Dacă o să vreau o REMANIERE, NU o voi sugera, O VOI CERE!”

Preşedintele PSD Liviu Dragnea l-a criticat, duminică (la Antena 3) pe ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, pentru că a “transpirat” către presă draft-ul referitor la controversatul proiect PSD privind impozitului pe gospodărie

“O să fiu puţin răutăcios. Eu, nefiind membru al Guvernului, scap de critici. Dar, pe de altă parte, această dezbatere a apărut pentru că ministrul de Finanţe a dat un draft – nu ştiu dacă l-a anunţat pe premierul Sorin Grindeanu, dar pe mine nu m-a întrebat, fiind totuşi preşedintele partidului! – unei asociaţii, etc, şi aşa a juns proiectul în presă. De ce a ieşit în presă? Pentru că tu l-ai dat! Atunci, dacă a ajuns în presă, trebuie să ieşi şi să explici ce vrei să faci, mult mai explicit! Sigur că am o supărare! Indiferent cât de bun este un proiect, întâi trebuie făcut planul de comunicare! (…) O strategie trebuie anunţată numai după ce este finalizat planul de comunicare”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă ia în calcul să-i sugereze premierului Grindeanu o remaniere guvernamentală, Liviu Dragnea a precizat, fără a intra în detalii: “Eu nu sugerez, dacă e să fac ceva, o să cer! Nu ştiu… discut cu primul ministru, apoi în coaliţie, dacă va fi cazul. Ăsta e circuitul, eu nu sugerez!”