Evenimentul Zilei > Politica > Dosar penal pentru un director de școală din Gorj beat pulbere
Dosar penal pentru un director de școală din Gorj beat pulbere

Dosar penal pentru un director de școală din Gorj beat pulbere

Directorul șolii generale din Bumbești-Pițic s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins beat la volan. Polițiștii au fost surprinși de alcoolemia foarte mare pe care profesorul o avea chiar de la primele ore ale dimineții.

"Nu a acordat prioritate, noroc că am fost precauţi, că altfel ne răsturnam cu maşina şi ne făceam praf. Nu avea viteză, a ieşit de pe un drum lateral într-un drum naţional, la Bumbeşti-Piţic. Noi eram în misiune, ne întorceam de la Polovragi şi ne-a tăiat calea. Noroc că am fost atenţi. El a zis că a băut o bere, dar vă daţi seama, la alcoolemie de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, o bere după multe altele, probabil la analizele la sânge va ieşi dublu", a declarat Dumitru Tatomir, Şeful Serviciului Logistic din cadrul IPJ Gorj, citat de Agerpres.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, directorul şcolii, Mircea Hodoşi, a rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de trei luni. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu pentru recoltarea probelor de sânge.

Rezultatul a fost o concentraţie de 1,28 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: