Evenimentul Zilei > Actualitate > BOMBĂ în dosarul moştenirii lui Dinu Patriciu! Miliardarul i-a lăsat un document UIMITOR fiului vitreg
BOMBĂ în dosarul moştenirii lui Dinu Patriciu! Miliardarul i-a lăsat un document UIMITOR fiului vitreg

BOMBĂ în dosarul moştenirii lui Dinu Patriciu! Miliardarul i-a lăsat un document UIMITOR fiului vitreg

Moartea miliardarului Dinu Patriciu a lăsat în urmă o mulţime de întrebări fără răspuns şi lucruri nerezolvate. După ce acesta a trecut în nefiinţă, fiicele lui, Ana și Maria, i-au deschis proces fratelui lor vitreg, Andrei Alexandru Ştefan.

La acel moment, cele două fete ale lui Dinu Patriciu au solicitat evacuarea fratelui lor vitreg, Andrei Alexandru Ştefan, din casa în care locuia după decesul miliardarului Patriciu. Ana și Maria au pierdut procesul deschis la Judecătoria Sectorului 1, Andrei  având un as în mânecă în lupta dusă în instanță cu surorile sale vitrege, și anume un act pe care i l-a lăsat miliardarul în timp ce trăia, scrie Cancan.

Andrei Ștefan a depus la dosar un document în care demonstra că Dinu Patriciu a fost de acord ca el să locuiască în respectivul imobil din Sectorul 1 al Capitalei, miliardarul luându-l și în spațiu pe fiul său vitreg. „Pe fondul cererii, pârâtul a solicitat respingerea acțiunii ca neîntemeiată, cu obligarea reclamantelor la plata cheltuielilor de judecată, arătând că deține un titlu în baza căruia domiciliază în imobilul situat în București, ______________________, sector 1 din anul 2009, atât cu acordul mamei sale, cât și cu acordul defunctului Dan-Costache Patriciu (n.r.- numele din buletin al lui Dinu Patriciu), perioadă în care a întreținut imobilul și a achitat toate cheltuielile cu privire la acesta. În acest sens, pârâtul a învederat că deține declaratia autentificată sub nr. 899/02.02.2012 la BNPA Danacica M______ D______ si M______ A________ M________ prin care defunctul Dan-Costache Patriciu, coproprietar al imobilului, a declarat că este de acord ca pe o perioadă nedeterminată să-l ia în spațiu, în imobilul situat în ______________________, Sector 1, București, imobil proprietate personală, și Declarația autentificată de N____ N____ Jacques în St.M_____, prin care mama sa, Patriciu Dana Rodica, a declarat că este de acord ca pe o perioadă nedeterminată să ia în spațiu în imobilul situat în ______________________, Sector 1, București, imobil proprietate personală, pe fiul său Ștefan Andrei Alexandru”, se arată în dosarul de evacuare pe care Ana și Maria Patriciu i l-au deschis fratelui lor vitreg, potrivit Cancan.

Dinu Patriciu și fiul lui vitreg, Andrei Ștefan, au fost foarte apropiați. Miliardarul a ținut mult la fiul său vitreg, la un moment dat chiar încredinţându-i pe mână conducerea Adevărul Holding, mai scrie sursa citată.