Doroftei a declarat că a fost un șoc pentru toată familia.

„Normal ca a fost un șoc pentru întreaga familie. Băiatul nu bea, nu fumează, nu se droghează! Pur și simplu s-a întamplat. Nu este primul sau ultimul accident de acest fel, care are loc în România”, a declarat Doroftei, conform Libertatea.

„A fost un șoc și pentru Alexandru, e până la urmă doar un copil. Nu este adevărat că tasta telefonul mobil înainte de impact. Alex mi-a spus că pur și simplu s-a trezit cu Loganul în față. A frânat, a tras de volan, dar masinile (n.r. Mercedesul condus de Alexadru a intrat într-un Logan) tot s-au lovit și, mai apoi, au intrat în celelalte două (n.r. – un BMW și un Opel Corsa). Alex a sărit imediat din mașină și s-a dus să-l ajute pe domnul care se afla în Logan.”, a mai declarat Doroftei.

Alex este student in anul 2 la Fizica Atomica, la Magurele. Nu e un golan, un derbedeu sau unul care sa faca talharii. E un baiat extrem de silitor, cu 10 la matematica. Ii place sa se lupte, sa reuseasca in viata. Dupa accident, s-a stabilit ca n-a consumat alcool, pentru ca pur si simplu nu bea", a mai precizat Doroftei senior.

 

Te-ar putea interesa și: