Extrem de iubiți la acea vreme, membrii formației aleși la castingul inițial din 2011 au fost 21 la număr. În ultimul an au rămas doar 12. În timp ce unii n-au mai făcut nimic după destrămarea trupei, sunt câțiva care și-au sporit celebritatea și au profitat de rampa de lansare care li s-a oferit. Printre ei, Dorian Popa. Ce a făcut după LaLa Band.

Dorian Popa a fost considerat sex simbolul trupei LaLa Band. Și pe bună dreptate, căci pătrățelele stimabilului au făcut să vibreze multe domnișoare la vremea respectivă. În serialul „Pariu cu viața”, artistul l-a interpretat pe Andrei Anghel, iubitul Ioanei (interpretată de Alina Eremia). Fanii și-au dorit cu ardoare ca Alina Eremia să formeze un cuplu cu Dorian Popa, însă nu a fost să fie. Cei doi erau prea diferiți pentru a forma un cuplu în viața reală, dar în schimb au rămas prieteni. Ce a făcut Dorian Popa după LaLa Band.

Dorian Popa pe drumul succesului

Dorian Popa este din Constanța. Deși vorbește rar despre asta, Dorian a terminat Contabilitatea, lucru deloc de neglijat, însă surprinzător pentru cei ce îl cunosc drept „cel care aduce voia bună”. Pasionat de actorie și muzică, Dorian a profitat de rampa de lansare numită LaLa Band și a continuat să crească, ușor dar sigur. Ce a făcut Dorian Popa după LaLa Band? A continuat cu actoria, dar și cu muzica.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.