Evenimentul Zilei > Monden > Dorian Popa pe drumul succesului: de la LaLa Band la unul din cei mai urmăriți vloggeri
Dorian Popa pe drumul succesului: de la LaLa Band la unul din cei mai urmăriți vloggeri

Dorian Popa pe drumul succesului: de la LaLa Band la unul din cei mai urmăriți vloggeri

Mai țineți minte formația LaLa Band? A fost lansată în 2011 în serialul Pariu cu Viața. La scurt timp, a atins performanțe greu de egalat.

Extrem de iubiți la acea vreme, membrii formației aleși la castingul inițial din 2011 au fost 21 la număr. În ultimul an au rămas doar 12. În timp ce unii n-au mai făcut nimic după destrămarea trupei, sunt câțiva care și-au sporit celebritatea și au profitat de rampa de lansare care li s-a oferit. Printre ei, Dorian Popa. Ce a făcut după LaLa Band.

Dorian Popa a fost considerat sex simbolul trupei LaLa Band. Și pe bună dreptate, căci pătrățelele stimabilului au făcut să vibreze multe domnișoare la vremea respectivă. În serialul „Pariu cu viața”, artistul l-a interpretat pe Andrei Anghel, iubitul Ioanei (interpretată de Alina Eremia). Fanii și-au dorit cu ardoare ca Alina Eremia să formeze un cuplu cu Dorian Popa, însă nu a fost să fie. Cei doi erau prea diferiți pentru a forma un cuplu în viața reală, dar în schimb au rămas prieteni. Ce a făcut Dorian Popa după LaLa Band.

Dorian Popa pe drumul succesului

Dorian Popa este din Constanța. Deși vorbește rar despre asta, Dorian a terminat Contabilitatea, lucru deloc de neglijat, însă surprinzător pentru cei ce îl cunosc drept „cel care aduce voia bună”. Pasionat de actorie și muzică, Dorian a profitat de rampa de lansare numită LaLa Band și a continuat să crească, ușor dar sigur. Ce a făcut Dorian Popa după LaLa Band? A continuat cu actoria, dar și cu muzica.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.