Evenimentul Zilei > International > Donald Trump, subiect pe Comedy Central
Donald Trump, subiect pe Comedy Central

Donald Trump, subiect pe Comedy Central

Unul dintre cei mai apreciați moderatori de televiziune din America a atacat într-un stil propriu subiectul politic al momentului.

Trevor Noah, comediant, eseist și actor, prezintă „The Daily Show”, pe Comedy Central. În ultima emisiune, informează yahoo.news, a ținut să-și dea cu părerea despre subiectul zilei în America – Donald Trump vs. Joe Biden.

Cunoscutul moderator afirmă că președintele Trump nu trebuie să vorbească despre legăturile familiei Biden în Ucraina: „Nu îl apăr pe Hunter Biden, nici nu-l cunosc, nu știu nimic despre afacerea lui. Spun doar că ultimii oameni care ar trebui să vorbească despre liniile încețoșate ale legăturilor de familie și influența politică sunt persoanele care stau acum la Casa Albă”.

Aluzia la fiica lui Donald Trump, Ivanka, și ginerele Jared Kushner, este cât se poate de clară, comediantul  Trevor Noah sugerând că cei doi au fost cooptați în administrația prezidențială imediat ce Trump a preluat puterea în America. Ce nu spune, însă, The Daily Show este că nici Ivanka și nici Jared Kushner nu sunt plătiți de administrația prezidențială, cei doi fiind doar consilieri ai președintelui.

Trevor Noah vorbește și despre angajarea lui Hunter Biden la o companie ucraineană imediat după ce tatăl său, Joe Biden, a devenit Secretar de Stat în mandatul lui Barack Obama. Dar, omul de televiziune face o paralelă și cu Donald Trump jr., fiul președintelui Americii, care a fost plătit cu 50.000 de dolari doar ca să țină un discurs.

„Cine i-ar da lui Trump jr. 50.000 ca să vorbească, dacă n-ar fi băiatul lui tata?!”, întreabă realizatorul „The Daily Show”. E clar, politica în SUA a ajuns subiect pe Comedy Central!