Evenimentul Zilei > Actualitate > DOLIU la Hollywood. O mare doamnă a filmului a încetat din viaţă
DOLIU la Hollywood. O mare doamnă a filmului a încetat din viaţă

DOLIU la Hollywood. O mare doamnă a filmului a încetat din viaţă

Îndrăgita actriţă, Doris Roberts, cunoscută pentru rolurile din producţiile Angie, St. Elsewhere, Grandma’s Boy şi cel mai recent, Everybody Loves Raymond şi câştigătoarea a cinci premii Emmy, a încetat din viaţă, duminică, la vârsta de 90 de ani.

Este cu adevărat sfârşitul unei epoci”, a declarat actriţa Patricia Heaton, cea care o interpretat-o pe nora lui Doris în popularul serial, Everybody Loves Raymond (Dragul de Raymond).

"Doris Roberts avea o energie extraordinară și un spirit minunat", a susținut Ray Romano într-un comunicat. "Nu se oprea niciodată. Fie că era vorba de munca ei, fie de numeroasele sale activități caritabile sau pur și simplu pentru că încerca să ajute un tânăr comedian care-și dorea să devină actor, făcea toate acestea cu o uriașă dragoste de viață și de oameni", se mai precizează în comunicatul citat de Agerpres.

Doris Roberts şi-a început cariera cinematografică în 1952, câştigând numeroase premii pentru o prestaţie cinematografică impecabilă. Actriţa a fost căsătorită cu Michael Cannata, dar au divorțat în 1962. Fiul lor, Michael Cannata Jr. (născut în 1957) este singurul ei copil. 

Roberts a mai fost căsătorită şi cu scriitorul scriitorul William Goyen, cu care a rămas împreună până la moartea acestuia.