Doi români au dat lovitura cu TOKHIT. O rețea de socializare unică în lume. VIDEO

O nouă rețea de socializare, bazată pe NFT și pe tehnologia Blockchain, ia naștere chiar în România. TOKHIT este un proiect dezvoltat de doi antreprenori clujeni și este evaluat la trei milioane de euro.

Proiectul TOKHIT este dedicat industriei creative, artiștilor, influencerilor și profesioniștilor din domenii variate.  Cei doi antreprenori spun că este prima rețea de socializare care va permite crearea de NFT-uri native într-un mod foarte rapid, creativ și la un cost foarte mic.

Inițiatorii proiectului TOKHIT cred că vor deschide noi oportunități pentru creatorii de conținut.

„Suntem entuziasmați și încântați să venim cu această premieră la nivel mondial, un proiect revoluționar care sperăm să se remarce prin componenta sa inovativă și să fie apreciat. Creatorii de conținut vor deveni, cu ajutorul TOKHIT, parte a unei comunități unde ei pot să experimenteze și să creeze modalități noi de interacțiune cu publicul lor țintă.

Mai mult decât atât, TOKHIT își propune să devină cadrul ideal pentru utilizatorii care vor să monetizeze întreaga lor activitate profesională. Odată cu această evaluare inițială, în valoare de 3 milioane de euro, suntem și mai încrezători în viitorul TOKHIT”, a declarat Andrei Ureche (Vandy), inițiatorul proiectului și antreprenor.

Înscrierile în comunitatea TOKHIT au început

Pentru cei interesați sau doar curioși, au început deja înscrierile în comunitatea TOKHIT. Tot ce trebuie să facă este să intre pe site-ul tokhit.com unde vor primi toate informațiile necesare și vor putea deveni, astfel, parte a comunității exclusive. Mai important, ei vor fi primii care vor primi acces în această nouă lume digitală și vor putea interacționa cu alți utilizatori.

„În acest moment, îi invităm pe toți cei care vor să afle în premieră extra informații despre proiect, să intre în comunitatea TOKHIT, accesând site-ul oficial. Promitem că revenim cu detalii în perioada următoare despre cum va funcționa aplicația, despre cum va arăta interfața”, a continuat Andrei Ureche (Vandy).

NFT-ul (non-fungible tokens) reprezintă o unitate de date stocate pe acest registru digital cunoscut ca blockchain. Inovația NFT-ului garantează originalitatea și unicitatea certificatului digital a unei creații.

În luna martie a acestui an, a fost marcat și un record la nivel mondial, care dovedește avansul acestei tehnologii: o operă integral digitală (NFT), care aparține artistului Beeple, a fost vândută cu peste 69 milioane de dolari. Această vânzare este un semn în plus că pe această piață se întâmplă o adevărată revoluție.