Doi români arestaţi în Italia. AFLĂ motivul

Doi români arestaţi în Italia. AFLĂ motivul

Poliţia din oraşul italian Taranto, situat în regiunea Puglia, au arestat doi români pentru răpire, tâlhărie şi tentativă de viol.

Autorităţile italiene relatează că românii au încercat să violeze o tânără cu dizabilităţi. Marcel Motoc, în vârstă de 28 de ani, şi Alexandru Puca, 23 de ani, au furat telefonul mobil unei tinere de 27 de ani, care suferă de afecţiuni psihice, scrie publicaţia electronică "Corriere della Sera".

Bărbaţii au forţat-o pe femeie să meargă într-un cimitir, unde au încercat să o violeze. Un echipaj de carabinieri i-a descoperit, iar fata a fost salvată.

Românii au fost arestaţi pentru jaf şi răpire. Din declaraţiile poliţiştilor italieni, cei doi nu sunt la prima abatere. Semnalmentele lor se potrivesc într-un alt dosar de răpire şi tentativă de viol. Anul trecut, o femeie din aceeaşi regiune a reuşit să scape din mâinile a doi atacatori care au forţat-o să meargă într-un loc izolat, cu intenţia clară de a o agresa. Femeia a reuşit să scape şi a mers direct la poliţie unde i-a denunţat pe cei doi. Românii nu au fost găsiţi la acea dată, însă, acum sunt reţinuţi, iar poliţia italiană îi va ancheta pentru ambele cazuri şi vor cerceta dacă numele lor este implicat şi în alte acuzaţii de jaf, răpire şi agresiune sexuală.

Ne puteți urmări și pe Google News