Evenimentul Zilei > Actualitate > Doi foști soți din Ploiești se acuză reciproc de fapte oribile. El e “teroristul”, ea este “asasina”
Doi foști soți din Ploiești se acuză reciproc de fapte oribile. El e “teroristul”, ea este “asasina”

Doi foști soți din Ploiești se acuză reciproc de fapte oribile. El e “teroristul”, ea este “asasina”

De circa doi ani, o familie din Ploiești o ține tot într-o ceartă. Femeia se plânge că fostul soț este un scandalalgiu notoriu și că încasează în mod nejustificat pensia de handicapat, în timp ce el spune că fosta nevasta l-ar fi lăsat invalid.

Sătulă de certuri, Olga Rus a ajuns să le scrie jurnaliștilor de la site-ul local Observatorul de Prahova :

 „Căzut în patima băuturii, Cristea Dumitru Dragoş îşi chinuie membrii familiei, care au grijă de el. Din cauza tratamentului inuman la care am fost supusă, am intentat divorţ, pe care l-am şi obţinut, însă am continuat să locuim în aceeaşi gospodărie. Calvarul familiei a început în anul 2012, când în urma unei căzături, pe fondul consumului de alcool, Cristea Dumitru Dragoş a rămas imobilizat la pat. Chiar şi imobilizat la pat, bărbatul nu a renunţat la viciu şi a continuat să bea, bani obţinând din pensia de handicap pe care a refuzat să o dea persoanelor care l-au îngrijit. Odată cu trecerea timpului, starea lui de sănătate s-a ameliorat şi a început să se deplaseze, dar el continuă să primească pensie de handicap grav, grad I".

Bărbatul are însă propiria versiune: „Starea în care sunt se datorează fostei soţii, care, în urmă accidentului pe care l-am avut (am căzut dintr-un cireş), aceasta împreună cu ginerele său m-au târât pe o distanţă de 300 m. Din această cauză, mi s-a rupt coloana vertebrală”.