Evenimentul Zilei > Politica > Dodon, românilor unioniști: „N-aveți ce umbla aici, ca Băsescu cu limba scoasă. Fraţi, fraţi, dar brânza-i pe bani”
Dodon, românilor unioniști: „N-aveți ce umbla aici, ca Băsescu cu limba scoasă. Fraţi, fraţi, dar brânza-i pe bani”

Dodon, românilor unioniști: „N-aveți ce umbla aici, ca Băsescu cu limba scoasă. Fraţi, fraţi, dar brânza-i pe bani”

O nouă declaraţie în stilu-i caracteristic a fost făcută de preşedintele Igor Dodon la adresa românilor care militează pentru unirea României cu Republica Moldova. E ştiut faptul că Igor Dodon este PRO Rusia şi din acest motiv, probabil, face astfel de declaraţii nepotrivite pentru un şef de stat.

„România și Republica Moldova sunt două state frățești, dar fiecare trebuie să fie stăpân la el acasă. Totodată, românii care „umblă” prin Republica Moldova promovând Unirea vor fi puși la punct”, a declarat preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

„Noi probleme nu avem cu românii, cu excepția că unii vor Unirea. Frați, frați, dar brânza-i cu bani. Fiecare-i stăpân pe casa sa. N-aveți ce umbla pe aici, cum umbla Băsescu cu limba scoasă pe la noi prin sate. A pierdut încrederea populației din România și vrea să se bage aici. O să-i punem la punct pe toți”, a declarat Igor Dodon pe o rețea de socializare, potrivit agora.md.