„Mizeria socialiștilor a ajuns la destinație. Adevărata putoare de acolo vine, de la sediul lor. Am dat Cezarului ”Dodonului” ce este al Cezarului ”Dodonului”. Am adus gunoiul la marele tomberon, la punctul de generare a gunoiului din Republica Moldova, inclusiv și gunoiul informațional pe care-l produc”, a scris Ionel Pușcaș, purtător de cuvânt al liberalilor pe Facebook, referindu-se mai mult decât explicit la preferința lui Dodon pentru Rusia lui Putin.
Chișinăul se sufocă în mizerie, gunoiul nefiind evacuat de mai multe zile, după ce primarul liberal Chirtoacă a fost întemnițat, apoi lăsat în arest la domiciliu.

Liberalii, care sunt convinși că dosarul făcut lui Chirtoacă, un filoromân convins, este opera lui Dodon, au mers la sediul PSRM cu câțiva saci cu gunoi, pe care au afișat fotografii cu președintele în funcție, sub care au scris: „Dăm Dodonului ce este al Dodonului”.

Numai că Dodon, care din decembrie, de când a devenit președinte la Chișinău, a fost de patru ori în vizită la țarul Rusiei, zilele trecute a fost grav ofensat de acesta.

O jurnalistă l-a întrebat pe premierul indian, în week-end la Forumul Economic de la Sankt Petersburg, dacă Federația Rusă s-a amestecat în alegerile prezidențiale din SUA, iar răspunsul a ținut să-l dea însuși Putin, care stătea pe scenă alături de Dodon și alți oficiali.

„Întrebaţi-l pe Dodon. El ştie mai bine", a spus Putin, iar Dodon a zâmbit.

Bufonul, tot bufon, ar fi comentat consilierii Kremlinului.