Astfel, pe numele lui Tăriceanu s-a solicitat interceptare sudio și filmare video, inclusiv localizare și instalare de mijloace tehnice la reședința lui Tăriceanu.

Avocatul lui Călin Popescu Tăriceanu, Dan Apostol, a declarat că liderul ALDE a fost urmărit de către procurori prin toate mijloacele, inclusiv prin plantarea de microfoane în casă.

Tăriceanu a fost interceptat atât în dosarul Microsoft, dar şi în cauza privind mărturia mincinoasă.

Tăriceanu, urmărit de Binom ca pe vremea Securității

Pe 21 Septembrie Dan Andronic, directorul EVZ, a publicat pe contul său de Facebook: „Tocmai am aflat o bombă. Pe care vreau să o împărtășesc cu voi… Călin Popescu-Tăriceanu a fost interceptat de DNA pentru o perioadă foarte lungă de timp. Respectiv, din 2009 până în 2016!

Timp de 7 ani, timp de 365 de zile pe an, 24/24, liderul PNL, fostul primministru, președintele Senatului, președintele ALDE a fost interceptat electronic și ambiental de către DNA. Înțeleg că a primit acum adresa oficială de la DNA, ceea ce înseamnă că nu au găsit probe împotriva lui. Normal, Binomul Kovesi-Coldea știe de ce… Un eșantion clasic din serialul „Noi suntem Statul”!. Știu, ăla care nu există…”.

 

Te-ar putea interesa și: