Deputatul Sebastian Ghiţă a fost marţi dimineaţa la sediul DNA Ploieşti, iar la ieşire a făcut mai multe declaraţii acide la adresa procurilor care l-au audiat.

Ghiţă a precizat că mai mulţi oameni politici importanţi sunt vizaţi de justiţie, iar această conjunctură ar avea legătură cu o conspiraţie în urma căreia se doreşte propulsarea USR (Uniunea Salvaţi România) în Parlamentul României.

„Suntem deja la pasul doi după dosarul Blaga, pasul doi al DNA contra clasei politice. După mine vor urma Victor Ponta, Traian Băsescu, Tăriceanu şi astfel ni se va inocula cu ajutorul procuraturii o nouă clasă politică. O să mai cheltuim un miliard în plus pe medicamente, o să privatizăm spitalele, o să facem chestiuni pe care tehnocraţii şi cei care vor să îi pună la conducerea ţării, le vor face… Am informaţii că în perioada următoare, domnilor Ponta, Băsescu şi Tăriceanu li se vor face dosare politice, pentru că nu vrem în parlament PMP, PSD, ALDE… Vrem în Parlament doar USR, cu Nicuşor Dan. Dacă tot nu au putut să îl pună la Primăria Capitalei, îl pun acum în Parlament… Şi Dragnea va fi acolo (n.r. – la DNA)… Aducerea bufniţelor la DNA Ploieşti a fost totuşi un gest cu care am vrut să spun ceva şi cine a vrut să înţeleagă, ceva, a înţeles”, a declarat Sebastian Ghiţă la finalul unor audieri de la sediul DNA Ploieşti.