Evenimentul Zilei > Justitie > Un nou SCANDAL cutremură DNA. DOSARUL unui fost MINISTRU a fost FABRICAT! Detalii ȘOCANTE
Un nou SCANDAL cutremură DNA. DOSARUL unui fost MINISTRU a fost FABRICAT! Detalii ȘOCANTE

Un nou SCANDAL cutremură DNA. DOSARUL unui fost MINISTRU a fost FABRICAT! Detalii ȘOCANTE

Un nou scandal zguduie DNA. Au ieși la iveală detalii șocante cu privire la dosarul fostului ministru de Interne Cristian David. Unul dintre denunțători a făcut dezvăluiri cutremurătoare într-un document trimis recent către ÎCCJ.

Mai exact, omul recunoaște că a fost forțat și șantajat să-l acuze în fals pe fostul ministru de fapte pe care acesta nu le-a comis.

Cristian David a fost acuzat că a luat mită 500.000 de euro pentru a interveni la prefectul de Buzău în favoarea unei persoane care revendica un teren.

Fostul șef de cabinet al ministurlui David a făcut o mărturisire completă despre cum a fost șantajat să formuleze un denunț fals în care să susțină lucruri ce nu erau adevărate. Acel denunț a fost folosit de DNA pentru a susține arestarea lui David!

Dacă nu ar fi acceptat să semneze lucrurile impuse în sediul DNA, Valeriu Nițescu, soția acestuia dar și socrul lui erau amenințați cu pușcăria!

Ministrul David a fost condamnat la cinci ani de închisoare. Dezvăluirile au fost făcute la Antena 3, miercuri seară, la emisiunea „Sinteza zilei cu Mihai Gâdea”.