Evenimentul Zilei > Monden > Divorț „murdar” la nivel internațional. Fosta soție a făcut asta în pat! Menajera confirmă
Divorț „murdar” la nivel internațional. Fosta soție a făcut asta în pat! Menajera confirmă

Divorț „murdar” la nivel internațional. Fosta soție a făcut asta în pat! Menajera confirmă

Johnny Depp vine cu o dovadă inedită în fața instanței pentru a demonstra motivul pentru care a vrut să se despartă de actrița Amber Heard. Menajera sa a confirmat totul.

După ce în urmă cu o săptămână Amber Heard aducea la proces mai multe poze care prezentau stilul de viață nociv pe care îl ducea actorul, cu droguri și alcool, acum a venit timpul răzbunării pentru Johnny Depp.

Actorul s-a prezentat la Înalta Curte din Londra cu o fotografie în care sunt prezente fecale în patul lui. Johnny Depp o acuză pe Amber Heard că s-a „ușurat” în patul lor, iar actorul spune că acesta a fost incidentul care i-a pus capac și l-a convins să se despartă de ea.

Amber Heard a lansat o declarație prin care a negat că este responsabilă de ce a găsit Depp în pat. Incidentul s-ar fi petrecut în urmă cu 4 ani, la aniversarea de 30 de ani lui Amber.

Depp, 57 de ani, a declarat instanței că este „convins”, că  murdăria e opera actriței Amber Heard, 34 de ani, sau a cuiva din apropiații ei. În schimb actrița spune că nu e vorba decât despre un incident care i-ar avea ca protagoniști pe cei doi căței ai cuplului, terrierii Pistol și Boo.

Dar menajera starului din Pirații din Caraibe, Hilda Vargas, care a lucrat pentru Depp de mai bine de 30 de ani, a insistat în fața judecătorului care a audiat-o că acelea erau fecale umane și că animalele nu au murdărit niciodată patul.

„Am fost îngrozită și dezgustată. Mi-a fost clar că acestea sunt fecale umane. Știam că materiile fecale nu ar fi putut să provină din cei doi câini mici ai domnului Depp sau ai doamnei Heard. Am curățat după acei câini de multe ori, iar materiile fecale sunt mult mai mici. Niciodată acei câini nu și-au făcut nevoile în pat. (…)

I-am mai spus doamnei Heard că materiile fecale sunt acolo, că nu puteam face nimic. Doamna Heard s-a certat cu mine spunând că nu sunt fecale în pat. Am spus din nou că materiile fecale sunt acolo, că erau mari și miroseau groaznic. Doamna Heard a continuat să nu fie de acord cu mine, dar am vrut să închei conversația cât mai repede posibil”, a declarat menajera despre incidentul din după-amiaza zilei de 22 aprilie, conform Daily Mail.