Evenimentul Zilei > Actualitate > DIVORȚ într-o FAMILIE REGALĂ din Europa! Nimeni nu se AȘTEPTA LA EI
DIVORȚ într-o FAMILIE REGALĂ din Europa! Nimeni nu se AȘTEPTA LA EI

DIVORȚ într-o FAMILIE REGALĂ din Europa! Nimeni nu se AȘTEPTA LA EI

DIVORȚ într-o FAMILIE REGAL din Europa! Începutul anului 2017 este unul cum nu se poate mai rău pentru familia regală. Prințul Luis de Luxemburg și soția lui, prințesa Tessy, au ajuns pe prima pagina a ziarelor de scandal din toată lume.

Luxemburghezii sunt în stare de șoc. Prințul Ludovic, în vârstă de 30 de ani, al treilea fiu al Marelui Duce și al Ducesei, și Tessy Antony divorțează, la doar zece ani de la stralucitoarea lor căsătorie.

Potrivit Daily Mail, cei doi s-a căsătorit în toamna lui 2006, la șase luni după nașterea fiului lor cel mare. Printesa Tessy afost cea care a făcut anunțul care le confirmă divorțul, dar a spus că vor rămâne întotdeauna uniți și își vor face treaba de părinți pentru cei copii ai lor. Cei doi locuiesc în prezent împreună cu fiii lor, Prințul Gabriel (10 ani) și Prințul Noe (9 ani), în Londra.

Printesa Tessy nu s-a nascut într-o familie  regală și nici nu a visat că ar putea ajunge prințesă de Luxemburg. La 18 ani, Tessy Antony a intrat in armată și într-o misiune din Kosovo l-a cunoscut pe prințul Louis de Luxemburg, cu care s-a căsătorit.