Evenimentul Zilei > Monden > Iulia Vântur și iubitul său fantomă ne onorează cu vizita. Când îi vom vedea în România?
Iulia Vântur și iubitul său fantomă ne onorează cu vizita. Când îi vom vedea în România?

Iulia Vântur și iubitul său fantomă ne onorează cu vizita. Când îi vom vedea în România?

Iulia Vântur şi iubitul ei Salman Khan, pe care nu l-a văzut mai nimeni în carne și oase, au apărut împreună în cadrul unei emisiuni celebre și au făcut anunțul așteptat cu sufletul la gură de o națiune curioasă prin toți porii ei.

Cunoscutul actor de la Bollywood a răspuns la întrebările alese cu o grijă strategică de prezentatorul Cătălin Măruță, și a dezvăluit când vine în România împreună cu fosta vedetă Pro TV. Iulia Vântur a fost vizibil emoționată de apariția partenerului ei de viață pe micile ecrane din țara noastră, mai ales la epica emisiune “La Măruță”, urmărită de toată țara.

Aflată în India de luni bune, Vântur este în izolare pentru că, în continuare, criza epidemiologică face ravagii acolo, iar oamenii sunt nevoiți să stea în izolare. Astăzi, ea a acceptat să intre în direct la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, iar în timp ce îi povestea despre cum stau lucrurile în viața sa, în cameră a apărut și iubitul ei, iar reflexia lui s-a văzut într-un tablou. Acesta a fost momentul în care prezentatorul l-a rugat pe Salman Khan să intre în cadru și să stea de vorbă. Așa cum era de așteptat, actorul indian nu a cedat ușor insistențelor lui Cătălin Măruță, însă, ulterior, el s-a așezat pe canapeaua aflată în spatele iubitei sale.

“Bună, Salman! Ce faci?”, a spus prezentatorul de la Pro TV. “Bine, mulțumesc”, a răspuns starul de la Bollywood. “Când veniți în România?”, a mai întrebat soțul Andrei. “În curând”, a zis Salman, fără să dezvăluie însă data exactă când va ajunge în țara natală a iubitei sale. Ce-I drept, el a mai fost în România în 2013, în mare taină, însă s-au scurs ceva ani de atunci, deci românii atât de curioși din fire ar avea nevoie de o împrospătare a impresiilor.

După ce iubitul din țara lui Gandhi a dispărut din cadru, românca a vorbit despre cursurile pe care le urmează de la distanță la o facultate cunoscută din New York. Iulia este extrem de bucuroasă să descopere noi oameni, noi culturi și mentalități și că abia așteaptă să vadă ce surprize va mai avea la acest capitol din viața sa. Și noi asemenea.

În altă ordine de idei, dar din registrul matrimonial, diva a recunoscut că la un moment dat, a simțit presiunea din partea familiei, cu privire la căsătorie. „După 30 de ani, am simțit această presiune. Inclusiv din partea părinților. Și răspunsul meu a fost: «Mă vreți doar căsătorită sau fericită?», potrivit Cancan.ro.