Evenimentul Zilei > Social > Distracție ca pe roate: O plimbare cu automobilul în club
Distracție ca pe roate: O plimbare cu automobilul în club

Distracție ca pe roate: O plimbare cu automobilul în club

Clubul Tralala vă invită, duminică, la o experiență menită să spulbere canoanele dramaturgiei: trei povești spuse într-un spațiu teatral neconvențional, mașina.

"Autobahn", un spectacol cu totul și cu totul inedit, este tabloul unor povești reunite pe acceași scenă, toate propunând același spațiu: Mașina. Pe 19 iunie, de la ora 19:00, Clubul Tralala din București va fi gazda a trei povești de pe autostradă. Biletele costă 10 lei și se vor putea achiziționa la intrare.
Teatrul de club este un concept destul de nou în România, și a prins foarte bine la publicul tânăr, care a început să dea clădirile mari şi impunătoare pe cluburi, unde atmosfera este mult mai relaxată, iar piesele sunt cu mult mai alerte şi mai interactive.
Spectacolul "Autobahn", semnat de scriitorul, scenaristul și dramaturgul american Neil LaBute și tradus de Mihaela Sârbu și Andreea Grosu, reprezintă un experiment artistic și socio-cultural. "Autobahn este o călătorie amuzant-voyeuristică cu maşina, accelerată de drame tulburătoare şi momente de comedie neagră. O ieşire din obişnuita convenţie dramatică pe care o presupune orice spectacol de teatru. Într-un spațiu mic și închis nu poți să crești o minciună. Aici adevărul este o condiție. Contactul vizual este unilateral, iar trăirile și reacțiile sunt amplificate de imposibilitatea unei comunicări nemijlocite. Cuvintele rostite într-o mașină nu pot scăpa neauzite, ele se lovesc de metal și geamuri și se întorc la noi cu ecou", se arată în prezentarea spectacolului.