“Dincolo de faptul că a fost cel mai mare poet al țării noastre, marele Mihai Eminescu, de la nașterea căruia serbăm azi 164 de ani, a fost și un om politic cu atitudini conservatoare de prim-rang al acelor vremuri. Nucleul principal al activității de jurnalist politic a lui Mihai Eminescu s-a desfășurat timp de șase ani în perioada (1877-1883), la cotidianul ‘Timpul’, oficial al Partidului Conservator, unde în 1880 și 1881 a fost redactor șef”, doreşte să sublinieze deputatul conservator.
În final, el a dorit să precizeze că politicienii de azi au multe de învăţat de la Eminescu.
“Mihai Eminescu a fost unul dintre cei mai reprezentativi exponenți ai timpului său. Clasa politică actuală are încă multe de învățat de la scrierile sale, în așa fel încât politicienii să își respecte atât convingerile proprii, cât și cele ale electorilor lor, și mai puțin cele generale și conjuncturale ale partidelor politice”, mai spune Diniţă.
Ion Diniţă este unul dintre cei mai bogaţi parlamentari români.  Cu toate că are 15 case şi afaceri de 29 de milioane de euro cu statul, el a solicitat Parlamentului  să-i achite 4.000 de lei pentru cazare în Capitală.
CITIŢI ŞI:

  • NABAB pe BANI PUBLICI. Deputatul "15 CASE" a făcut 29 de milioane de euro din AFACERI CU STATUL