Evenimentul ZileiActualitateDincă s-a destăinuit! Ce le-a putut face Alexandrei și Luizei. Deținuții au fost șocați

Dincă s-a destăinuit! Ce le-a putut face Alexandrei și Luizei. Deținuții au fost șocați

Dincă s-a destăinuit! Ce le-a putut face Alexandrei și Luizei. Deținuții au fost șocați
Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă a reușit să își șocheze chiar și colegii de celulă. Acesta le-a povestit în detaliu deținuților cum le-a violat pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Din spatele gratiilor apar, zilnic, informații scandaloase despre Gheorghe Dincă.  La 4 luni de când acesta a mărturisit în fața oamenilor legii că le-a violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, cazul rămâne încă un mister. Din spatele gratiilor apar informații șocante despre criminalul din Caracal care a batjocorit și curmat viața celor 2 copile.

Bărbatul din Caracal se pare că a reușit, în cele din urmă să se apropie de colegii de celulă și chiar li s-a destăinuit. Gheorghe Dincă le-a povestit în detaliu deținuților cum le-a violat pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, scoțând, încă o dată la suprafață, caracterul de obsedat sexual. Vă reamintim că în gadget-urile descoperite în casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă s-au găsit numeroase fotografii cu tentă sexuală, mai ales în laptopul criminalului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fragmente osoase din oasele care au fost arse de Gheorghe Dincă au fost trimise la analize amănunțite, la FBI. Astăzi se așteaptă rezultatul acestora, iar Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a făcut declarații șocante cu privire la acest lucru.

„Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat şi tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost făcut pulbere. Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, şi tot ce a fost bun deja a fost distrus. Acolo au nişte rebuturi, nişte oase din care nu mai poţi scoate ceva“, a spus Tonel Pop, scrie spynews.ro.


Accesează: