Evenimentul Zilei > Actualitate > Dinamoviștii fac numai oferte de refuzat
Dinamoviștii fac numai oferte de refuzat

Dinamoviștii fac numai oferte de refuzat

Dinamoviștii încearcă săși construiască un lot decent, dar bugetul subțire pus la dispoziție de patronul Ionuț Negoiță le dă mari bătăi de cap președintelui Dinu Gheorghe și antrenorului Mircea Rednic.

„Serios, acum, cât îmi oferiți?”

Ieri, „câinii” au negociat cu israelianul Idan Vered, dar mijlocașul a plecat dezamăgit atunci când a auzit că dinamoviștii îi oferă un salariu de 3.500 de euro lunar. Este aceeași sumă pe care oficialii i-o propuseseră lui Florin Cernat, jucător ajuns între timp la FC Viitorul.

În momentul în care a auzit că de la Dinamo are „șansa” de a încasa 3.500 de euro, gălățeanul i-a spus lui Dinu „Vamă”. „Serios, acum, cât îmi oferiți?”

Pericolul falimentului

În sezonul viitor, Dinamo nu se va mai baza pe cinci jucători importanți: Marius Alexe, Valentin Lazăr, Cosmin Matei, Hatem Elhamed și Gicu Grozav. Lor li s-au promis salarii lunare cuprinse între 3.000 – 3.500 de euro și niciunul n-a acceptat. „Nu voi mai continua acolo pentru că, din păcate, Dinamo e în insolvență și nu cred că are bani să iasă. Este greu ca eu să continui acolo”, a spus Gicu Grozav, conform Digi Sport. Ieri, la București ajunsese și slovenul Miha Mevlaj pentru a negocia un contract cu „roș-albii”.

Astăzi este o zi extrem de importantă pentru Dinamo. Magistrații de la Tribunalul București ar trebui să dea un verdict legat de planul de insolvență al „câinilor”. Dacă schema de reorganizare nu este acceptată, atunci Dinamo ar putea intra în faliment. Echipa din Ștefan cel Mare are datorii de 3 milioane de euro către ANAF.