Diana Șoșoacă a făcut circ în Parlament, la depunerea demisiei din funcția de senator

Diana Șoșoacă a făcut circ în Parlament, la depunerea demisiei din funcția de senator Diana Șoșoacă. Sursa foto: Razvan Valcaneantu/ EEC

Diana Șoșoacă și-a anunțat marți demisia din postul de senator al României, explicând că, în ciuda plecării sale în Parlamentul European, politicienii români nu vor scăpa de ea, pentru că va candida pentru postul de președinte al României.

De la tribună, Șoșoacă a transmis un mesaj femeilor din Parlament, subliniind că nu ar trebui să se lase intimidate de bărbații „grobieni” din politică.

Diana Șoșoacă a făcut din nou circ în Parlament

„Vreau să le urez doamnelor din Parlament să nu le mai permită grobienilor din Parlament să le jignească. (...) Ar trebui să le respectaţi pe doamnele din aceste bănci, care muncesc, spre deosebire de dumneavoastră”, a spus Diana Șoșoacă.

Îmbrăcată în haină militară, aceasta a transmis că este ultimul său discurs în plenul Parlamentului, odată cu preluarea mandatului de deputat în Parlamentul European.

Ne puteți urmări și pe Google News

În continuare, liderul partidului SOS România a subliniat că femeile vor juca un rol crucial în apărarea patriei în uniformă militară, în contextul în care bărbații par să fie din ce în ce mai temători.

Șoșoacă

Șoșoacă. Sursa foto: captură video

„Pentru că bărbaţii din România au ajuns să fie cei mai fricoşi, femeile vor îmbrăca această îmbrăcăminte militară şi ne vom apăra ţara şi pe voi bărbaţii fricoşi şi bărbaţii grobieni care s-au făcut de râs în acest Parlament”, a mai punctat Diana Șoșoacă.

Fosta senatoare și-a anunțat din nou candidatura la președinția țării

În ultimul său discurs în calitate de senator al României, Diana Șoșoacă și-a confirmat intenția de a candida la președinția României și a avertizat politicienii români că oricând și-ar dori de mult, nu vor scăpa de ea.

Şi tot de aici, în această haină militară, cu mândrie şi onoare că am servit patria din Parlamentul României, plec înspre Parlamentul European şi vreau să vă anunţ că ne vom revedea pentru că îmi anunţ candidatura la Preşedinţia României.

Nu veţi scăpa de mine şi veţi învăţa să respectaţi femeile din România, mamele, soţiile, surorile voastre”, a mai strigat Diana Șoșoacă.

În răspuns, președintele interimar al Camerei Deputaților, Alfred Simonis, i-a dorit Dianei Șoșoacă un mandat mai pașnic în Parlamentul European.