Evenimentul ZileiJustitieDiana Șoșoacă a explodat într-un mesaj postat pe Facebook. Decizia pe care au luat-o magistrații de la Curtea de Apel București

Diana Șoșoacă a explodat într-un mesaj postat pe Facebook. Decizia pe care au luat-o magistrații de la Curtea de Apel București

Diana Șoșoacă a explodat într-un mesaj postat pe Facebook. Decizia pe care au luat-o magistrații de la Curtea de Apel București
Diana Șoșoacă a anunțat, triumfalist, că a câștigat litigiul pe care îl avea cu Senatul României, după ce fusese suspendată pentru o perioadă de trei luni.

Curtea de Apel București i-a dat câștig de cauză senatoarei Diana Șoșoacă în disputa cu Biroul Permanent al Senatului. Zgomotoasa avocată a fost sancționată în primăvară în urma unui raport ce fusese depus de Comisia Juridică privind „abaterile de la deontologia parlamentară”. Raportul a fost făcut în urma sesizării grupului PNL.

Anunțul pe care l-a făcut Diana Șoșoacă pe contul de Facebook. Ce decizie au luat magistrații de la Curtea de Apel București

Diana Șoșoacă nu mai avea dreptul de-a reprezenta Senatul României timp de trei luni. Sâmbătă, 18 decembrie, senatoarea a anunțat pe contul de Facebook decizia pe care au luat-o magistrații de la Curtea de Apel București. Și care primește câștig de cauză.

„Cu majoritatea voturilor membrilor comisiei au fost constatate un număr de 5 abateri de la prevederile regulamentului, care se subscriu aplicării unei sancțiuni: nerespectarea legilor în vigoare și a prevederilor regulamentului Parlamentului, exercitarea în mod abuziv a mandatului, comportament injurios și calomniator la adresa altor membri ai parlamentului în cadrul ședințelor de plen și încălcarea solemnității ședințelor de plen prin nerespectarea regulilor privind luarea de cuvânt”, anunța la vremea respectivă Iulia Scântei, președintele Comisiei Juridice.

„CURTEA DE APEL BUCURESTI A ANULAT SANCTIUNEA DNEI SENATOR AVOCAT DIANA IOVANOVICI-ȘOȘOACĂ, PRIN CARE SENATUL ROMANIEI I-A RETRAS DREPTUL DE A MAI REPREZENTA SENATUL TIMP DE 3 LUNI, PENTRU DECLARATII SI OPINII POLITICE SI COMPORTAMENT INADECVAT IN SALA DE PLEN, (pentru ca spunea adevărul despre vaccinuri, drepturile românilor anulate de putere, parlament, guvern,)ACT UNIC LA NIVEL INTERNATIONAL!
MULȚUMESC DNEI AVOCAT GABRIELA NUȚ PENTRU REPREZENTARE, AJUTOR SI ABNEGATIA EI, LUPTA EI CONTINUA PENTRU A MI SE FACE DREPTATE!

Diana Șoșoacă, un mesaj zgomotos, scris cu majuscule

MULȚUMESC COMPLETULUI CURȚII DE APEL BUCURESTI, PROFESIONIST, INDEPENDENT CARE A RESPECTAT PRINCIPIUL IMPARȚIALITĂȚII SI NU S-A LASAT INFLUENȚAT DE PRESIUNEA POLITICA A CAZULUI! ATAT TIMP CAT EXISTA ASTFEL DE JUDECATORI SI PROCURORI, ROMÂNIA ARE SANSA RENAȘTERII SI ELIBERARII, IAR ADEVARUL TRIUMFA SI NE IZBAVESTE!
MULȚUMESC PREOTILOR PENTRU SUSTINERE SI RUGĂCIUNI!
MULȚUMESC TIE, POPOR ROMAN, ACEA PARTE CARE LUPTA SI CREDE IN ADEVAR SI DREPTATE!”, a fost mesajul pe care l-a transmis, sâmbătă, Diana Șoșoacă, pe contul de Facebook.


Accesează: